Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
malphitee
senior tag
válasz
gianni85 #21209 üzenetére
Ezzel nem mondtál semmi újdonságot , en is csak a multi miatt vettem plust, nem a kis picsa ajándék játékok ért
Más : driveclub egyre jobban tetszetős most néztem több videót is TV-n róla , pálya grafika , autó grafika jo, autohang nem az igazi, (pl pagani zonda hangja vs project cars zonda) ég es föld persze PC részére , illetve nekem tűnik csak úgy hogy olyan a jatek mintha egy hatalmas "demo" autos jatek . Úgy értem csilivili autó, táj, jo kocsik, csak egyszer azt veszi észre az ember magán hogy nem jut előrébb a játékban , azaz nem tudja elozgetni a kocsikat. Észrevettem ezt aztán tudatosan figyeltem , egyik tesztelo tok jól vezetett, es a 4 videó alatt le előzött 3 kocsit, mindig az előtte levőt persze. Ez azért elég meredek, hiába vezet jól de az autók úgy mennek előtte hogy nem tudja be előzni .
Új hozzászólás Aktív témák
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Xbox Series X + 103 db játék a profilommal, Elite 2 controller
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest