Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Arrol van vmi info, h mikor tesyik bele a "hold"-os aim-et?
-
saen
Topikgazda
-
Mr.White
senior tag
Vélemény az új pályáról?
(szvsz városon kívül túl kevés fedezék, városon belül túl sok épület/túl sok loot, de legalább nem campel-nek minden fűszálat.)
-
Segal
veterán
Erről nekem az egyik gta-s heistezés jut az eszembe amikor én a kezdőszobába maradtam (bug) de a többiek láttak kint a feladatnál. A vicc az volt hogy irányítani is tudtam a karakterem csak az egészből nem láttam semmit mert nekem csak a szobát mutatta

Mondjuk pubg-ba még nem jártam így de az is érdekes lehet. -
Winne
nagyúr
válasz
mackosajt
üzenetére
"Eleinte csak gyanús volt, hogy magyarázza, hogy velünk együtt ugrott, azt hittük, csak viccel."
Nálunk volt olyan anno, hogy befutottunk együtt a Mekibe, nyitottam az ajtót, szedtem pár cuccot, majd volt, amit nem engedett és láttam, hogy valaki kezében már ott a cucc, akivel együtt futottam be. Később kiderült, hogy én még az ajtóban álltam végig ahol kiszálltunk a kocsiból és bármit mondtam, hogy most éppen felveszek ezt-azt, mondták, hogy ott szedegette az egy helyben álló karakterem, én persze tudtam rohangálni, mint egy szellem közöttük, csak nem voltam ott valójában.

-
Na mizu skacok? Van valahol hivatalos megerősítés, vagy cáfolat, hogy holnap költözés MS szerverre?
-
Jinxb1rd
addikt
-
iguana
őstag
válasz
bombibmw
üzenetére
megfogadtam, hogy nem nézek több csalós videót, mert csak felszabom magam rajta.
undorító, jellem gyenge, lelkitoprongynak tartom az összes csalót.
soha, de soha nem fogom megérteni az értelmét.
az ilyen kitt-ek használata számomra teljesen_ugyanaz, mintha csinálnék magamnak egy exe-t, amit elindítva bedobja a chicken dinner-es képernyőt.
elindítom: "jéé, nyertem, dejó."szeretném azt hinni, hogy jobb napjaimon nagyjából megütöm egy átlagos játékos képességeit, na de azt
az izgalmat, amikor érzem, hogy a fülemben dobog mindenem, tömény adrenalinban "tocsogok" és sikerül behúzni a végén...és utána az eufóriában úszva felnőtt fejjel idióta módon röhögök, röfögök és kurjongatok...hát semmiért nem adnám.pont ez veszik el a csalással. hol marad a játék, az izgalom, a sikerélmény? csak ezért érdemes nekiülni.
már csak ezért sem csalnék soha (magam miatt), nem beszélve arról, hogy 1 csaló az összes többi játékos szórakozását is tönkreteszi.
rohadjon meg az összes. -
mackosajt
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Tegnap a teszt szerón Spanglee-nak összeomlott a Lobby-nál a játék, mire visszatért, mi már a repülőn voltunk.
Eleinte csak gyanús volt, hogy magyarázza, hogy velünk együtt ugrott, azt hittük, csak viccel.
Az ikonja a mapon a kezdőn volt, nem mozdult.
A team kijelző szerint bent sem volt.
Aztán megkért, álljak meg, nézzek fel, és lábon lő.
Persze hogy velünk volt.
Az ikonja a szigetecskén maradt.
Neki közben ki is írta a játék, hogy meghalt, közben velünk szaladgált.Mondjuk a frászt hozta ránk, hogy egy jelzés nélkülibe botlottunk állandóan.
Végül pont ez is okozta a vesztünk, mert egy ház tetején nem merte lelőni a csapatból a tényleges idegent a kolléga, mivel majdnem pont ugyanúgy volt öltözve. Persze az nem volt rest lecsapni ránk.
Ilyen buggal találkozott már valaki, mármint, hogy valaki visszaér, de a játék szerint mégsem, de mégis ott van?
szerk.: A fene a szerkesztő mindened!

-
-
yozsee11
aktív tag
Eddig ilyet még csak videóban láttam...megnyerem a solo-t és kiírja hogy Better Luck Next Time 44/97.
Mondjuk az vicces, hogy a statisztika szerint 636 km-et tettem meg gyalog. -
Krisz0418
őstag
Csak engem dobál ki állandóan bad module leállt vagy net keretrendszert frissítsek hibával? Van amikor semmi gond és megy de van olyan amikor minden baja van....
-
kisza25
félisten
válasz
vorosmarti
üzenetére
Nekem top10-ben még mindig felmegy a pulzusom és ha az a célravezeteő hagyom, hogy egymást öljék, ha meg nem, akkor én ölök
-
X Factor
addikt
21:9 esetén, ki milyen fov értéket használ?
-
vorosmarti
senior tag
Ugyanerre gondoltam, hasonló az én helyzetem is. Sok 10 óra után lett meg az első csirke szólóban, és ... hát finoman szólva is indokolatlanul széles volt a mosolyom.
Talán csak 1-2 Dark Souls boss utáni eufóriához tudnám hasonlítani, bár ebben a körben sztem ezt kevesen értik 
-
Segal
veterán
válasz
vorosmarti
üzenetére
En messze nem jatszok jol de a lenyeg hogy elvezem

Eleinte gyakorlatilag minden csatabol vesztesen jottem ki vagy azt sem tudtam honnan lottek le de most mar szinte minden korbe van 1 vagy jobb esetbe 2 gyilkossagom. Tudom hogy ez meg mindig a nagyon gyenge szint es a jatek masodik felebe mar en is inkabb bujkalok de mivel itt aztan tenyleg minden kor teljesen mas szorakoztato szamomra a jatek
Mar en sem posztolgatom ide a duo vagy squad csirkeket de ha meglesz vegre a solo azt tutira kiposztolom de sajna tegnapelott is harmadik lettem. Volt mar masodik is de a solo csirke meg varat magara. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Ezért is sikeres a játék, mert többféleképpen lehet érvényesülni. Az ölés és a bújkálás is lehet izgalmas adott körülmények között.
-
vorosmarti
senior tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Na az igazi különbséget Te fogalmaztad meg.
Lemusz adatai alapján szimplán csak látszik h más skill-ek jellemzik mint engem. Amit a számok mutatnak, annyival jobb mint én (ebben a játékban).
Ami az én játékstílusomat illeti, 40 hátralévő embernél még hajtom a loot-ot, miközben akik a sűrűjében szeretnek lenni, már a kör szélén keresik a frag-eket. És nagyrészt meg is találják.
Azt nem vitatom, hogy ez a sikeresebb játékstílus, és nagyrészt azok játszanak így, akik jól játszanak. De végtére is: ez egy túlélő játék, és ha csirkét ehetsz, akkor is megdolgoztál érte, ha csak 1-et (vagy esetleg még annyit se) lőttél a játékban.Igazából csak arra céloztam eredetileg, hogy sokkal kevesebben vannak azok akik 10 fölött frag-elnek egy körben, mint akiknek kevesebbet sikerül...
@Lemusz: nekem nagyon nem ciki 5 kill alatt nyerni, de nem is nagyon szoktam nagydobra verni

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Én személy szerint rühellem, ha eltelik 20-30 perc és csak 1 killem van vagy nincs akció. Az nekem nem játék, hogy meghalok és a jobb felső sarokban ott van egy sorszám. Inkább döglök bele az elején egy harcba (persze olyan emberek mellett, hogy tudom, hogy nem rajtuk múlt)
-
lemusz
addikt
válasz
vorosmarti
üzenetére
Megfogadtam screenshotolok minden első helyet, de 500 órához közeledve kb 70 első hely után én már igen cikinek érzem nyomni az F12-t ha nincs meg a legalább 5 kill. Márpedig néha nincs meg, ha éppen úgy ítéltem meg a helyzetet, hogy a sunnyogás kifizetődőbb az adott körülmények között. Egyéni rekord: 15 kill
-
vorosmarti
senior tag
válasz
tepenzed
üzenetére
"hát szerintem az emberek felének volt már 10 kill feletti eredménye"
Lehet, csak attól függ h milyen emberek csoportjára gondolsz
Nem hiszem h az a 10-12 nagyobb íráskészségű (értsd: grafomán) ember csak a mérvadó a fórumban, aki már előtte más fórumokban is a legjobb volt mindenben. Én személy szerint még 7 kill-nél többet nem lőttem egy meccsen (tudom: noob), de sztem, és ahogy mások is leírták, ez a játék csak kis részben szól a kill-ekről. És ami a legfontosabb, ugyanúgy élvezzük a játékot, mint az, aki napi 100 kill és 5 csirkevacsora nélkül nem tud lefeküdni aludni. -
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nekem múltkor 4-ből 5-ször betöltött a map HDD-vel live szerveren. Régen ez kb 1/5 volt. De már a héten megrendelem az SSD-t szóval jókor..

RazoR: Haverom 30 fps alatt játszik laptopról. Az aimje így közelebb van a borzalmashoz, mint az elfogadhatóhoz. Amikor kezdő voltam akkor játszottam vele többet, de ilyen max 2 killje volt. Megnéztem a statisztikáját és 16 kill volt a rekordja, de fogalmam sincs hogyan.
Arra számítottam, hogy majd ilyen 5 kill lesz majd ott a profilján. -
X Factor
addikt
X és PC között lesz cross play?
-
sagem
addikt
válasz
fatalka
üzenetére
Szerintem igen hamar lesz 10 milliós eladás boxon is, aztán ki tudja hol áll meg. Egyrészt az eddig megszerzett hírneve miatt + az MS is gőzerővel tolja rá a marketinget, másrészt Xen is olcsón adják, 30 dollár/euró, ami igencsak jó nyitó árnak számít konzolon

Ha valaki beszerzi Xboxon ossza már meg velünk a tapasztalatait, szerintem többen is kíváncsiak lennének rá milyen a játék konzolon!

-
kisza25
félisten
ez vigasztal nekem 8, de akkor vacsi is volt

pendre54: minden este toljuk, csatlakozhatsz nyugodtan, sokszor 2 squadra is megvagyunk, de van, hogy még többre is meglennénk
bombibmw: valahol halottam/olvastam, hogy ma 11-ig, de azt sem tudom, hogy délelőtt, vagy este
ez jó hasznos infó volt
-
fatalka
csendes tag
Sziasztok!
Lesz olyan aki holnaptól xbox-on folytatja? Várható hasonló számú player mint pc-n?
-
RazoR
veterán
Players, the test servers will stay open until PC 1.0 comes out on live servers! The transition to Phase 2 will be relatively seamless and there won't be any downtime today. There will be maintenance periods to deploy patches as needed. We highly appreciate all your help.
-
ReFleXx
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
52?! 😁 akkor meg 1 darabig nem aggodok 😁
-
sagem
addikt
válasz
redingitell
üzenetére
Hajrá!
Igen, ez a játék sikerének egyik kulcsa, mindkét nemnek tetszik és bármelyik korosztály ugyanolyan jól tud vele szórakozni 
-
redingitell
senior tag
Sziasztok!
Ma délután én is megvettem. (cd keys-en 21 eur)
Lassan 52 vagyok egypár gamet toltam, de nem emlékszem rá hogy lettvolna ilyen ami ennyire beszippantott. -
-
Jinxb1rd
addikt
Az új mapon végre játszhattam. Így kipróbálva nekem bejön, kicsit más jellegű játékot kíván meg, de elég oké. Az meg főleg tetszik hogy 144 FPS is sokszor megvan.
-
Zimmi91
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Első duo haverral, de már a warmup alatt kifagyott
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez az AWM valami iszonyat durva

-
Tegnapi "majdnem túléltük" autókázás a test szerveren

-
szarabb lett a mini, az sks fasza.
Vicc komolyan hogy minden frissítés után vadászgatni kell hogy melyik fegyver miben lett más, így sem győzöm a jelenlegieket kitapasztalni..
-
sagem
addikt
válasz
cintula187
üzenetére
Grat, de ha nyomsz egy F12-öt, akkor a Steam csinál egy képernyőmentést amit meg tudsz osztani

-
Lokids
addikt
Ez az új map valahogy nagyon nem adja. A zöld map jobban tetszik.

-
KisTücsök
addikt
Nyugtassatok már meg, hogy a shadow play nem csak nekem szar? Valamit felvesz, valamit nem. Mikor milyen kedve van. Ha felveszi, akkor is vagy nincs hang vagy van, vagy recseg, vagy nem. A kép vagy zölden csíkozódik, vagy nem. Már ha egyáltalán tudok találni valami programot, aki letudja játszani. Kurvára idegesítő. Ha sikerül felvennie, akkor is kb 5-ből 1 lesz a normális, nézhető. Már 70x újra telepítettem, próbáltam mindent, de egy kalap szar az egész.

____Valaki elárulja nekem hogy tudott a gyerek ellőni egy fejlövésből meg egy testlövésből m16-al, amikor hibátlan 2-es mellényem meg 3-as sisakom volt full élettel?

-
manya777
tag
Aha, akkor ezzel a részével többet nem is bajlódok
Mondjuk azért valamire mégiscsak jó. Eddig sokszor voltam úgy hogy a pillanat hevében nem vágtam mégis honnan, milyen irányból szedtek le. így meg most jelenetet összetudom vetni azzal amit a lövések pillanatában hallottam, kicsit talán segít helyretenni egy idő után a hangokat élesben is.
Amúgy nálam ez a killcam is úgy működik mint gyerekkoromban mikor régi orosz tv-nk volt, hang már régen van kép még mindig nincs, legalábbis első indításkor. De mindenképpen hasznos dolog, nagyon jó hogy van. -
manya777
tag
Mikor a végén visszanézem honnan és hogy lőttek le killcam segítségével az mennyire adja vissza a "valóságot"? Sajnos a videó nem sikerült ezért csak egy képet mentettem le. Én vagyok akit lőnek, és az illető végig a hátam mögé lőtt nem rám vagy elém, hogy belefussak a lövedékbe, bár elég közel volt nem is kellett hogy elém lőjön. Ahogy a képen is látszik jóval előrébb vagyok mint a célzó közepe a találat pillanatában. Előttem másra is lőtt, ugyan az volt hogy teljesen mellé/mögé célzott. Vagy ez normális így?

-
dugo_
veterán
Gondoltam jó fej leszek, küldök crash reportot a beépített gyorsgombbal, erre a küldés felénél az is összeomlott.
Csodálatos ez a játék. -
-
syler123
veterán
válasz
manya777
üzenetére
Ne is mond, mellettem enemy előttem 1 méterre a fegyver és nem tudom felvenni, mert mindig visszaránt
Meg amikor veszem fel a fegyvert és csak nyúl a karakter, csak éppen nem veszi fel a fegyvert, de így 10-szer, mintha borsót válogatna a karakter 
Teszt szerveren tesztelhették volna az ms szervereket, kíváncsi lennék mennyit jelent. -
Jinxb1rd
addikt
válasz
BRABUS113
üzenetére
Nekem sem jön be, nagyon nincs szem előtt, olyan kb mintha nem is lenne. A szivárvány minden színében pompázó minimap is sok mindenre jó, csak arra nem, hogy gyors infót szerezzél.
A suttogós, petárdás robbanások meg viccesek lettek. A sok sírás megtette hatását és sikerült veszíteni rendesen a realisztikuságból.
-
manya777
tag
válasz
bombibmw
üzenetére
És az ilyen féregnyúlvány utána még büszke is magára vajon? Hogy szakadt volna a feje az anyjába mindnek
Természetesen a megjegyzések levannak tiltva a videó alatt, ami alig egy hónapos. Amíg ezeknek nem lesz vége addig hozhatnak ide aranyból öntött fegyvert is meg akármilyen mapot... -
manya777
tag
És az ellenfelek is azt látják ilyenkor hogy valaki fut a közelben majd folyamatosan visszapattan oda ahol az előbb volt? Mondjuk hogy földet érés után az első 10-20 mp ben van így az is elég gáz, főleg ha nem mindenkinek ilyen, mert tökmindegy hogy előrébb érek földet az elején 5 mp hátrány is élet halál kérdés lehet ha egy helyre esünk. És bizony a néhány játék alatt már vagy 3 szor jártam így, hogy addig futottam egy helyben hogy a másik talált egy fegyvert hiába később ért le, és annyi. De mikor 2 perc marad hátra az első szűkülésből és még mindig visszapattanok az ajtóról az már azért durva...mert ilyen is volt.
Azért vannak még érdekességek a pályán. pl nemtudom ti találkoztatok e már a 3 kerekű kis gyerekbiciklivel valahol impala környékén, ami a domb oldalnál a levegőben "lebeg" úgy 3 méterre a talajtól...

A hangok, fegyver, autó stb szerintem jók. És ami nekem a múltkori tesztnél iszonyat kiábrándító volt, a red zone hangok is jóval barátibb, és elviselhetőbb lett.Mondjuk az érdekes jelenetek itt is megvannak azért. 3 an maradunk az utolsó körben, ilyen mező közepén széna boglyák között, majd az egyik a kettő közül elkezd engem lőni hasalva, 2 fázisban mert elsőre nem talált el úgy. Mivel én is hasaltam nem láttam pontosan honnan lő, de a másik ott futott el mellette 10 lépésre, simán lelőhette volna, erre mikor engem leszed elrakja a fegyvert, pedig a másik még mindig fut egy szénaboglya felé a szeme előtt... Ezt a killcam segítségével szépen végiglehetett nézni, 100% esélye lett volna mindkettőnek lelőni egymást, megsem próbálták...

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- BestBuy topik
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- ASUS Zenbook 14 OLED i5-1340p 16gb ram 512gb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 9700 / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)