Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Ma 3 meccsből kétszer azért haltam meg, mert single shot-on hagytam a fegyvert.
szar ez a játék
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
A játék első 5 perce rajtam 2-es mellény és sisak kezemben M416 átugrat felettem egy motoros megáll én rálövök három sorozatot Ő leszáll a motorról és két lövést lead rám én meghaltam. Scar-L volt nála.
Kérdezném, hogy ilyenkor mi van? Tudtommal nem gyenge fegyver az M416. 4X-es scope volt rajta és lőttem mint az őrült de semmi. -
KisTücsök
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
"Annyira nincs jó aimje, mint egyeseknek"
Nem olyan bonyolult mondat ez.

-
KisTücsök
addikt
fair enough..

Értelek, ennek ellenére, ha mindent nézek, ebben az összevetésben nálam nem a pugb jön ki győztesen. Jelenleg.
Az 5%-ot nem, a többit tudtam.
___illest309: Csak 260. Egyszer amúgy felidegesített annyira, hogy letöröltem, de másnap már raktam is vissza...
Bár ez asszem még nyáron volt.
___(#8391) agressor12: Pedig sprEEEzy pont, hogy a taktikusabb játékstílust nyomatja. Annyira nincs jó aimje, mint egyeseknek, de ezt remekül kompenzálja mással.
-
KisApám
addikt
válasz
agressor12
üzenetére
De nem is az elejétől tolja a gyilkot. Messzire elmegy gyűjtögetni, és úgymond a vége fele aktivizálódik igazán. Jó szeme van az biztos. Ahogy csinálja ő is, meg szinte mindenki, nem állunk egy helyben sosem, izgés-mozgás van állandóan, mint a bolhás nyúlnak.

-
-
KisApám
addikt
A 2,1 GB után megint 100 MB frissítés jött le most...
Tegnap sprEEEzy nevű játékos azt mondta, hogy a 2,1 GB egy része pl. a házfalakon megjelent plakátok. Voltak valamik, de most már több. Csudijó... -
Winne
nagyúr
válasz
üzenetére
Imádtam a BF-et, jó volt nagyon, azzal a motorral sztem is sokkal jobb lenne, értem amit mondasz, csak itt jelenleg ezzel a gyengébb grafikával is alig hozható jelenleg a minimum tr, ami sokszor nem is elég.
Ha kihoznának egyet arra a motorra én biztos megnézném magamnak, főleg ha ott végre működne a jobb klikket nyomva célzás, de valszeg egy lufi egyszer tud kidurranni, a PUBG megtalált egy piaci rést, egy olyan játékot talált, amit streamen is jó nézni, mikor az ember nem tud valamiért játszani és ennek a hátán fellendült a Twitch is, mindenki megszerette, nem tudom mennyire lennének befogadóak egy új játékkal hasonló játékmenettel.
@(#8385) Shkiz0: és mennyit sikerült csirkére váltani?

Látom itt is a snipereket favorizálod, mint anno a CSS-ben.

-
-
-
törölt tag
Basszus, igen. Fogyatékos vagyok.
(köszönöm a kijavítást). Nem tudom miért írtam 64 vs 64-et...64 fős szervereket akartam, ami 32 vs 32. Szerencsére a lényegen nem változtat.Simán vinné a 100 fős BR-t (ami igazából egyáltalán nem lényeges, semmit nem tesz hozzá, hogy 100-an vagyunk a szerveren, az első 50 ember pikk pakk kihal úgyis) a motor egy kis átalakítással (viszlát járművek pl).
edit: Ha ennyit beleölt a játékba, akkor miért írta ezt a bullshitet?
-
gyuribácsi88
addikt
Egyértelmű hogy a Bluehole csinálja a játékhoz a csalásokat, minden összefügg mindennel. Egy volt fejlesztő le is írta részletesen hogy mennek ezek a dolgok. [link]
-
RazoR
veterán
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Nézd meg a Division-t! Másfél éves játék és már a bétában is voltak csalók és a mai napig rengeteg van! Ubifos ugye és a Siege-be bele tudták rakni a BattlEye-t de a Div-be nem, vajon miért?
Ott a sok Youtube huszár aki reklámozza nekik a játékok és köztudottan nagy részük mikor nem streamel akkor cheatel!
Lehet nekem túl élénk a fantáziám, de az is furcsa, hogy patch után pár órával már tele a TeCső az új glitch-ekkel amiket lehetetlen kombinációval lehet előhozni, kérdezem én, hogy jönnek ezekre rá?
Abban sem vagyok biztos, hogy a fejlesztőknek semmi köze a csalásokhoz....pénz beszél.... 
-
törölt tag
válasz
kisza25
üzenetére
Ismered te a battlefield játékokat?
A 64 vs 64 teljesen alap dolog volt és lesz is.(#8371) Jinxb1rd A report után eltiltás faszság. CSGO-ban is a reportok 80%-a bullshit és ott van killcam. Itt nincs killcam és teli van olyan bugokkal, miszerint ugyanazzal a buggie-val érkezve duoban megállás után nálam van motorhang továbbra is, míg a társamnál nincs.
-
Jinxb1rd
addikt
Fejlesztőként nem értem, hogy miért nem automatizált a kizárásos rendszer. Ha egy koma kap 5 reportot egy game alatt, azonnal dobja ki a játékból és blokkolják a fiókot, amíg nem ellenőrzik.
De pl azt se értem, hogy a szerveren miért nincs egy kódsor, ami azt vizsgálja, hogy a játékosok mekkora távolságot tesznek meg x idő alatt. Amint ez a normálisnál magasabb lenne, kidobás, lock, ellenőrzés. Tegnap találkoztam az első speedhackes arccal, kihívás megvolt, párat azért beletudtam lőni, de megfingatott a sok randomlövéssel.

Ugyanez aimbotnál: valaki folyamatosan fejlövéseket ad le nagy távolságra, miért nem automatikusan kick, lock, ellenőrzés?
Egyértelmű, nyers adatokból ellenőrizhető dolgok következményeinek automatizálása. Nem tudom, mi lehet a nagy technikai kihívás ebben

-
la_cc
addikt
Megint ne legyen igazam, de nem ez van CSGO-nál is? Tudjuk mi lett abból a game-ből is... Nem drága a játék, újra megveszik a cheater-ek azt csá. A fejlesztők megörülnek meg újabb bevételek lesznek.
Más: a statisztikák jól működnek? Kizártnak tartom, hogy solo EU-ban benne lennék a top 5%-ában...
-
Winne
nagyúr
A járműhiányt könnyen el tudod kerülni, van térkép rá, hogy hol vannak nagy valószínűséggel járművek. Azzal kezdj és lesz járműved.

Ha azzal nincs gondod, hogy mennyi felé kell figyelni és milyen pici emberek vannak, ha messze vannak és még lőnek is rád (magyarul észreveszed az ellent általában), akkor nagy baj nem lehet, menni fog.

-
Årpi
őstag
-
tepenzed
őstag
válasz
HAGYMAFA
üzenetére
ugyanez volt múlt héten velem, csak kis pisztollyal, néztem mint fasz a lakodalomban, ekkor találkoztam először csalóval (legalábbis ami egyértelmű volt), valami kurva hack most nagyon elterjedt, amihez olcsón hozzá lehet jutni.
Viszont squadba voltam, megkaptam a fejlövéseket pisztollyal a panel lépcsőjén, kifeküdtem, utánna viszont nem lőtt le, a társam simán felszedett. Érdekes -
PeL
addikt
Az a baj hogy sima egyszeri bannal annyit érnek mintha a szarnak adnak egy pofont. Volt olyan csaló aki 10 accal volt rajta a top10 NA SOLO listán. Megnéztem a gyereket volt vagy 20 profil ugyanazon a néven steamen, mindegyiken csak a pubg volt megvéve. Kibanolják, fellép a következő accjára és folytatja ahol abbahagyta, megint eljátszik 80-90 órát ban nélkül.
-
PeL
addikt
Eddig squadban nem nagyon találkoztunk csalókkal, most két droppot is sikerült megszerezni, mindkettőben M24, nekem már gyanús volt hogy 4. szűkülésnél már csak ilyen 15-16 ember volt militaryn, persze hogy csalók voltak az egyik teamben. Megláttak minket egyből kitúrtak olyan 100 méterről úgy hogy lehetett hallani mindent egy pontba lőnek.
-
sagem
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Rajtam sincs szemüveg, én leírtam, hogy mindkét játék sz@r, függetlenül attól, hogy mennyibe kerülnek

A különbség csak annyi, hogy azt is látom, hogy miért rossz (konkrétan ennél a gondnál maradva): mert ilyen az Unreal engine. Továbbra is úgy gondolom, hogy elsődlegesen az Epic feladata lenne ezt megoldani.
Azt tudtad, hogy a PUBG eladásaiból 5% az Epichez vándorol a motor miatt? És azt, hogy ezen felül még külön fizetnek nekik az egyedi technikai támogatásukért, a motor finomhangolásáért? Na, ezért a pénzért cserébe járna a technikai támogatás, ami magába foglalja pl. ennek a gondnak az orvoslását..Még nem tudták megoldani, mert még a saját játékukban sincs benne, gondolom dolgoznak rajta és majd egyszer jó lesz mindkét játékban, illetve az összes Unreal motoros játékban a jövőben. Vannak olyan bugok/gondok, amiket a BH-nak kellene javítania/megoldania, de ezt pont nem nekik kellene/nem ők fogják megoldani, felesleges tőlük várni a megoldást, mert nem fog jönni.
A legelején elmesélték, hogy azért választottak egy kész motort, hogy meglegyen a technikai támogatásuk, és a gondokat gyorsan tudják orvosolni a hozzáértők által, mert nincs kapacitásuk egy egyedi motor fejlesztésére. A jelek szerint nem az Unreal engine volt a legjobb választás erre a műfajra (mert egyébként tök jó motor, csak nem erre a műfajra lett kitalálva, ez egy új terep az engine számára is, most igazítja hozzá az Epic)

-
KisTücsök
addikt
18>17. Hazudott a cím? Nem. De érdemes nézni azt a kék csíkot ott középen is. A lényeg viszont továbbra is, amit lentebb taglaltam.
Az árhoz csak annyit, hogy az, hogy a pubg 30 euró, ami fele egy AAA-snak és a studiójuk sem (volt) akkora, annak az égvilágon semmi köze a Fortnite-PUBG összehasonlításhoz. Ott ugyanis 30 euró meg 0 euró játszik.
___tepenzed: Példámnál maradva Ninja nem fizetett, ha jól tudom. Off seasonben végig azt tolta, aztán már muszáj volt PUBG-hez visszatérnie, mert több száz subot vesztett. Nagyoknak nem hiszem, hogy annyit fizetnének, hogy megéje nekik hosszútávon.
Kiégés? Ugyan már... Továbbra is imádom a játékot. Csak sokakkal ellentétben nincs rajtam az a bizonyos szemüveg..
-
stoon
addikt
akkor bizony sokat nem fogunk együtt játszani
kb csak 20 órácska körül tartok a legfurcsább a netkod valamiért nem igazán adja van hogy az enemy háttal
áll, lövöm, megfordul és kb 2 golyóval leszed
még szoknom kell a fegyver gyűjtögetést, a szűkülő körüket ,meg a járműhiányt de ezektől eltekintve szokható/szerethető lesz úgy érzem 
én általában 20-22,23-ig szoktam játszani , max hétvégén tudok de kicsikét!

-
niof
veterán
#8341 tepenzed
Nekem haverom van úgy, mint kb. KisTücsök (legalábbis sok hozzászólása alapján). Folyamatosan csak azt hajtogatja hogy szar, játszhatatlan, hogy néz ki, desync-es, nincs loot, lelőnek (honnan???) stb... Múlt héten meg is mondtam neki, amíg ilyen a hozzáállása, nem játszom vele egy percet sem. Amúgy a múlt hét végét mi is végigjátszottuk (másokkal), minden különösebb gond nélkül, win is volt. Szerintem az ilyen negatív emberkéknek kellene egy kis szünetet tartani, venni egy nagy levegőt és átgondolni a dolgokat. Le volt már írva jónéhányszor, hogy voltak olyan, nem EA-ban megjelent AAA-s játékok, amik a hivatalos megjelenés után is játszhatatlanok voltak hetekig, vagy hónapokig is akár, mire történt valami. Van néhány, amit a mai napig foltozgatnak, évekkel a start után.sagem-el teljesen egyetértek, itt az EPIC a fő ludas, az egész motort javítani kellene, de én még szerver oldalról is megvizsgálnám, hogy az Amazon szerverei egyáltalán ki tudják e szolgálni a játékot!? Meg persze várjuk meg, hogy mi lesz, ha kilép a gém az EA státuszból, hiszen az egyik mondatban az volt, ha jól emlékszem, tonnányi javítás. Persze mondani akármit lehet, ez is igaz... De az ő érdekük is, hogy jobb legyen.
És végül saen.
Belenéztem pár streambe, pl. Shroud-éba, mikor Fortnite-ozott. Az volt ott is kb amit írsz. Fele annyian sem nézték, mint a PUBG streamjeit. Nagyjából a fanok maradtak, meg néhány kíváncsiskodó, mint én is pl.
Remélem a cheaterek ellen kitalálnak valami komolyabbat! Egyre több videóban/streamben tűnnek fel. Valamelyik nap sprEEEzy-nél is volt egy speed hacker, le is lőtte (sprEEEzy-t). Szerintem az lenne a legjobb, ha kliens oldalon is kellene valamit telepíteni a játék futtatásához, ami monitorozná a folyamatokat, és egy az egyben kilőné a tiltott folyamatokat. Valahogy úgy, mint amit a Destiny 2-nél is lehet olvasni, csak azért talán nem olyan szigorúan.
Ilyesmiről esetleg nem hallottál? -
RazoR
veterán
Sz@r az egész, törölje le mindenki! 3...2...1...

-
tepenzed
őstag
válasz
KisTücsök
üzenetére
maradjunk annyiban, hogy a streamerek most elég sok pénzt kapnak azért, hogy a Fortniteot is kicsit reklámozzák

Egyébként egy hete írogatod, hogy játszhatatlan a játék, ez azért nagyon erős túlzás. A hétvégét is végigjátszottuk a haverokkal hétfőig, sokat nyertünk, lag nem igazán volt, a lövésekkel sem volt olyan probléma, amit mindenki szóvá tett volna.. Úgy érzem te inkább a kiégés felé közelítesz...
-
sagem
addikt
válasz
KisTücsök
üzenetére
Nem.
Arról van szó, hogy az egyik 17, a másik 18-as értéket ért el (szóval lényegében egyformán gáz mindkettő, mégis az a cím, hogy a Fornite lenyomja a PUBG-t..), és a 17estől várná el (mert az van régebben a piacon), hogy jobb legyen, miközben a 18-as játék készítői által fejlesztett motort használja mindkét játék. Te is a PUBGtől várod el azt, hogy jobban programozzák az Unreal motort, ami még az Unreal motor készítőinek sem sikerült.
Nem azt vitatom, hogy rossz, csak nem értem a csodálkozást, amikor a nagyobb stúdió által fejlesztett, közvetlenül a motor alkotóitól érkező Fornite ugyanolyan rossz.
BTW a Fotnite ezen felül is ugyanúgy küszködik a technikai problémákkal, csak mivel még friss a játék és ezért gyorsan jönnek hozzá a peccsek (anno ez itt is így volt..) ezért az emberek elnézőbbek vele, na meg ott az ultimate érv: ingyenes.
Én már többször leírtam, persze tudom, hogy sokan nem értenek vele egyet. A 30 eurós ár (amit véres kardként lobogtatnak sokan), még mindig csak egy AAA játék fele. A BH méretei is igen messze vannak egy AAA stúdióitól.
A videóban emlegetett hiba az Unreal motor gyengesége. A lag és egyebek más lapra tartoznak, mivel mindkettő játék ugyanazt a motort és szerver megoldást (Amazon) használja, az ugyanolyan rossz mindenhol. Ha az Epic kijavítja a ,motort, akkor jó lesz. Ha nem javítja ki, akkor megszívtuk.
A BH azért licencelte és fizet a technikai támogatásért az Epicnek, hogy ezeket megoldják/besegítsenek benne, elvégre az Unreal az ő termékük, ők értenek hozzá, nem a random koreai programozók.
-
KisTücsök
addikt
Nem.
Arról van szó, hogy van két játék. Az egyik EA-ben lévő ingyenes, amelyik egy hónapja jelent meg. A másik, szintén EA-ben, tavaszi kijövetellel, 30eurós árcédulával és elvileg az e-sport felé kacsintgatva. Na most, előbbi már most játszható fázisban van, utóbbi meg a másodperces desync-ek meg laggok miatt játszhatatlan. Az meg, hogy százezer dolláros versenyeket rendeznek belőle, egyenesen nevetséges. A videó készítője az miatt aggódik, ami miatt mindenki, hogy ebből a kijövetelre sem igen lesz olyan játék, mint amit elvárna az ember jelen esetben.
Tegnapelőtt néztem Ninja-t. Ment pár menetet, de kb másfél óra után ott hagyta, és inkább ment Fortnite-ozni. Pedig nemsoká' IEM. Én is inkább utóbbit tolom mostanság. Komolyan szinte furcsa, hogy egy-egy párharcot nem a coinflip dönt el. Pedig a Fortnite-on is van még javítani, de ők kb ott tartanak, ahol azt elvárnám. Főleg, hogy free.
-
-
sagem
addikt
válasz
salytmasztor
üzenetére
Most nem azért, de jól értem, hogy a PUBG min. értéke 17, a Fortnite meg hozott az ő mérései szerint 18-at, és akkor ez most aztán mekkora szégyen?
A többi játék meg 20+, 30+ min értékekkel bír.Mivel mindkét játékot ugyanaz az Unreal engine hajtja, és az Epic fejleszti az Unreal enginet, én nem nagyon veregetném a vállukat a 18-as érték miatt és nem a PUBG készítőitől várnám a megváltást, hanem az Epic részéről..nyilván ha a motor jobb lenne, akkor a Fortnite meg a PUBG is jobban futna, de így nekem az jött le, hogy még a motor készítői sem tudtak normális értékeket kicsikarni, ergo az Unreal engine gyenge, ebben legalábbis.. Sajnos majd ha a Fortnite jó lesz, akkor lesz esély arra, hogy a PUBG is jó lesz..vicces lenne, ha egy külsős cég előbb tudná megjavítani az enginet, mint maguk a motor fejlesztői, nyilván ezért nincs ebben fejlődés egyelőre.
-
kisza25
félisten
válasz
m0h0senator
üzenetére
ez valami módosítás, hogy ilyen élénkek a színek?

-
BRABUS113
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
-
m0h0senator
őstag
akkor köszönöm nektek

-
adise
őstag
válasz
m0h0senator
üzenetére
Ez a multkori test server update lett live amibe jobban aebez a kek kb ennyi.
Uj engine meg nem lesz , az upgrade szo nem azt jelenti, hogy uj lesz
de meg a felvetes is mekkora butasag, hogy “megjelenes” elott , amikor bugos a jatek majd uj engine mi? 
-
Imilenni
addikt
válasz
m0h0senator
üzenetére
Nálam dobott az FPS-számon, azon kívül ugyanaz minden

-
saen
Topikgazda
válasz
m0h0senator
üzenetére
A heti patch jött le, a patch notes korábban linkelve volt. Persze miután ez egy apró patch volt, én sem értem, hogy mi 2.1gb benne...
-
m0h0senator
őstag
válasz
jkrisztian
üzenetére
-
PeL
addikt
Tegnap eddigi 1000 órám alatti leg pechesebb körömbe és legrosszabb loot spawn-ba sikerült belefutnom Georgopol északi részén a panelek mellett található kis házaknál. Messziről ugrottunk így autóval kellett odamennünk a vízivárostól , a kör természetesen pont az ellentétes oldalra szűkült. Leérkezés után kb 8 házat volt időm átkutatni és már jött is a kék. A 7. házig szó szerint csak pisztolyokat találtam, se egy SMG (még uzi sem), se AR, semmi. Heal, boost volt valamennyi, meg annyi kiegészítőt össze szedtem hogy egy AR-t meg egy SMG-t teljesen fel tudtam volna szerelni. Két darab 4-es scope, tárak, csőszájfékek, fogók, minden volt csak nem volt mire rá tenni
A 7. házban aztán találtam egy dupla csövű shotgunt
Így azzal kellett elhagynom a várost. Beérve a kékből aztán persze belefutottam egy squadba akik utánam jöttek, az autóból kiugorva ahogy közeledtek egyet ki is knockoltam a kocsiból de kiugrott egyből a maradék 3 és rögtön szétlőttek. -
jkrisztian
aktív tag
válasz
m0h0senator
üzenetére
És mit tartalmaz az a 2.1 giga?
-
saen
Topikgazda
Mindjárt kipucolom kicsit a topicot, fejezzétek be a sok Offtopic hozzászólást!
-
Imilenni
addikt
válasz
Szeszkazán
üzenetére
Mondani sokmindent lehet.
Nemtudom, én már letoltam pár órát a játékkal es mindössze a textúrás dolog az irritáló.. :/ -
niof
veterán
Georgopol-ban van egy ház aminél az egyik ajtó felett van egy lámpa. Az ajtóhoz lépcső vezet. Ha oldalról ugrasz fel a lépcsőre, akkor be lehet szorulni a lépcső és a lámpa közé. Szerencsére itt egyszerű a megoldás, simán le kell gugolni, és kint vagy. Azért elsőre meglepett, de már rutinból kijövök belőle.
Meg olyan is volt, hogy bezártam magam az ajtóba, csak én ott is ragadtam (solo). Nem vártam meg míg megöl a kék, vagy valaki más, kiléptem...(#8309) Szeszkazán
Úgy legyen! -
Szeszkazán
senior tag
Azért ez a dolog jónak igérkezik, új engine is lesz.
-
Winne
nagyúr
Az előbb mentünk egy duo-t Hunreeth fórumtárssal és endgameben sorozatlövő SKS-el lőttek ki.
Kár, hogy nem volt bekapcsolva a rögzítés. 
Hunreeth, ha lementetted a nevét akkor dobd át légyszi majd, kíváncsi vagyok a statjára.

-
regener
veterán
Sima Myltán is van egy kisház ami előtt hordók és eltört alacsony alukerítés van, pont futok ott, mondom átugrom, erre odatapadt a karakter és volt vagy 2 perc mire kijutottam onnan...
A legtöbb helyről ha a földön van kilehet jutni ha odaállnak melléd egy járművel, de ha fent épületen akkor megvagy lőve keményen.
-
kisza25
félisten
Én egyszer bezártam magam az ajtóba, de arra megoldás volt, hogy társam kinyitotta

Tegnap úgy jártam, hogy megjelent az egér kurzor játék közben, nem tudtam irányítani a karaktert. Alt+tab és alt+enter sem segített.
Kiléptem, hogy visszalépek folytatással, persze, hogy nem lehetett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ott a sok Youtube huszár aki reklámozza nekik a játékok és köztudottan nagy részük mikor nem streamel akkor cheatel!

még szoknom kell a fegyver gyűjtögetést, a szűkülő körüket ,meg a járműhiányt de ezektől eltekintve szokható/szerethető lesz úgy érzem 
f@sz kivan a csiterekkel