Hirdetés
- Mobil flották
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
Én abszolút örülök, hogy a crouch jumpot is letiltja a rendszer. A Reshade is nyugodtan letiltódhatna.
-
Ombi5
őstag
48 ora utan SOLO-ban vegre nekem is Chicken Dinner!!

-
Create.
addikt
válasz
spanglee001
üzenetére
Nekem meg bloody n50 egerem van és néha akaratlanul lenyomom a tenyeremmel a dedikált rapidfire gombot. Sose használom, nem is szeretem, mondjuk még nem néztem, hogy le lehet-e tiltani.
Mind amellett örülök, hogy végre történik valami értelmes is a játékkal kapcsolatban.
Más:1 hetet kihagytam, mert elkelt a vga-m az új meg vagy holnap vagy azután jön meg, remélem beváltja az 1060 3gb a hozzáfűzött reményeket. Ha esetleg valakit érdekel majd leírom a tapasztalatokat 1050 2gb-hoz képest a cpu marad a g4560.
-
tepenzed
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
ja persze nem kell letörölni, de azt nem tudom, hogy egy olyan alap macróval mit kezdenek, ami fegyvert vált. Elvileg mindent csak a játékban szabadna állítanod, tehát ha ott már nem bindelheted pl a jumpot, akkor az egérben sem szabadna, persze lehet az ilyen egyszerű bindekért nem fognak balhézni, de én inkább törlöm az összes egér macromat a logitech szoftverből-
-
tepenzed
őstag
Teszt szerveren új anti cheat update!
Felnéztem hacker fórumokra, sír mindenki, mert letiltja az összes beavatkozást és nem találnak egyelőre megoldást, az összes módszer halott, amivel jelenleg hackeket fejlesztenek, nem enged injectálni semmit a játék.Featurek:
Detect and reject VPN access (Game management company is able to handle it)
Detect of DirectX modulation and illegal call
Detect of WDDM driver modulation
Detect modified of function about time
Detect time modified via using time server
Detect of game client local time modification
Detect of major kernel function modification
Detect DLL injection
Detect virtual memory code injection
Detect harmful thread
Detect harmful window creation in game
Detect keyboard highjack in game
Detect illegal control of DHCP
Detect Nuking/drop hack
Detect auto click
Detect software/hardware macro
Detect message hook
Detect multi-client
Detect VEH/SEH modify and register
Check game client hash
Detect call specific function in game
Detect game resource modification
Reject game process memory accessing
Reject game process handle accessing
Reject game process message transmission
Reject game process keyboard/mouse input transmission
Reject game window GDI accessing
Reject debug interrupt handler modification
Reject calling kernel function directly
Reject stealth process/module/driver
Reject kernel/user mode debugging
Detect executed on virtual environmentHa bármilyen macrót használtok, legyen szó az egeretek szoftveréről is, azonnal kapcsoljátok ki, mert ahogy beüt a live update, detectálni fogja a hardwares és softwares macrokat (rapid fire, no recoil, bindek is!)
-
Prosector
addikt
Talan nem latta meg mindenki: ezek a featureok elvileg biztosan benne lesznek a dec.-i 1.0-ban:
-
Running
tag
Sziasztok!
Az Expendable Horde guild (ExH), amely 2005 óta aktív különböző játékokban (Battlefield széria, mmo-k), az ESO mellett megnyitja kapuit a PUBG felé is. Várjunk azoknak a jelentkezését, akik szeretnének egy normális, a játékokat, a szórakozás kedvéért játszó, csapatmunkát támogató, egymást segítő csapat tagja lenni. A csapat átlagéletkora 30 körül van, életünk van, így nem kell aggódni a trottyosoknak sem, hogy nem találnak csapatot maguknak. Nagyrészt este 6 körül szoktunk gyülekezni, addig munka, család stb. Elvárásaink nem túl magasak: 18+, csapatjáték, normális viselkedés, tisztelet a másik felé
Discord címünk itt elérhető: -
Preda
aktív tag
Ezért kell shadow play vagy valami hasonló.Én olyankor vissza szoktam nézni, hogy mennyit kapok be milyen sebzéssel.0,25-re lassítva már lehet látni, hogy ami hirtelen egy lövésnek néz ki az valójában 2 vagy 3. De amúgy tényleg van pár anomália. Múltkor dupla shotival kiugrok fal mögül két lövés a csávóba csak jön tovább,egyből vissza is ugrottam akkor halt meg.Kb vagy 2mp-re és nem volt látható lagg.
-
Dendytv
senior tag
Én napi 2 vagy 3 órát játszom vele! Egyetlen egyszer találkoztam csalóval (Bár ő sem biztos, hogy az volt!) nem tudom, hogy futtok beléjük xD amúgy meg Más téma ez a dolgok, hogy én lövöm azt ő rámnéz azt halok olyan már volt de az sem valami gyakran!
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Szoktam látni PUBG-s videoban hogy sokaknak a jatekban az árnyékok elegge rondák.
Azt hogy lehet beloni olyanra? Ultralowon van nálam, mégse olyan pixeles.
-
bombibmw
veterán
Tegnap este egy egész tárat!! lőttem bele a gyerekbe M4-el.
Úgy fröcsögött a vére, mint egy horrorfilmben, aztán lelőtt egy lövésből.
Én hanyagolom a játékot szerintem, amíg nem lesznek MS szerverek, vagy ezt nem javítják valamilyen formában, mert általában így halok meg és már kezd nagyon idegesíteni. -
vzsryl
nagyúr
Nagyon szerencsétlenül indult a mai nap, mert mentünk Tomcival duo-ban squad-ok ellen, de folyamatosan balszerencsénk volt, szívtunk vagy 6 meccset.
Viszont most éjjelre jött egy másik haverom, és vele is duo vs squad-oztunk, ami már jobban indult, mint előtte, majd a 3. meccsre meg is lett a csirkevacsi:Ezután még egy 3. hely sikeredett, szintén 4 kill.
-
PeL
addikt
Az imént újabb X-akta: Ház oldalában kis fészer, csávó befut az AJTÓN KERESZTÜL. Odamegyek hogy lelőjem, benyitok de a fészer üres volt, a házban trappot hallok. Odafutok az ajtóhoz benyitok és pofán lő shotgunnal. Kezd komoly szinten felkúrni a játék hogy ilyenek történhetnek itt folyamatosan.
-
Haverral mentünk tegnap duót. Ha nem küldi el a shadowplay videót nem hiszem el.
3x lőtt rá shotival, 3x fröccsent a vér nem halt meg, én másik oldalról rámentem, 1 lövéssel knockolt szintén shotival úgy, hogy látszik az ő szemszögéből hogy én nem találtam el, nekem viszont ugyanúgy mutatta a fröccsenő vért.
Egy kalap szar tickrate és szerver szinten (is) ez a pábdzsi. -
vaakuum
addikt
Mi az imént találkoztunk egy villámlábú playerrel, mire kettőt pislogtunk háromszor körberohanta az épületet... ja, és fűruha, meg géppuska ... táraznia sem nagyon kellett. De ezt nyilván a dropból kapkodta össze "villámgyorsan".

-
Jinxb1rd
addikt
válasz
KisApám
üzenetére
És miért kellene 5 háznak mindenképpen kidobni az összes neked optimális itemet? Miért várod el, hogy az 5 házból össze tudj bányászni vestet, sisakot, táskát, snipert, assault fegyvert, bővített tárt, suppressort, lőszert, scope-ot, gránátokat, healt és boostot?
És a fél óra alatt miért csak 5 ház jön össze?

-
PeL
addikt
Nektek mi a tapasztalatotok shotgunos enemykkel? Engem akármelyik shotival lőnek, mindig 1 hitelnek vele. Persze mikor én lövök van hogy 2-3 lövést is kibír, főleg a pumpálós szarból, akkor is ha choke van rajta. Még a dupla csövű úgy ahogy használható, azzal időnként el tudok húzni 1 lövésből egy enemyt, de nagyon ritkán jön össze. Auto shotival ha rámfutnak nem tudok mit csinálni mire kilövök két golyót rá bármilyen fegyóval halott vagyok.
-
Winne
nagyúr
válasz
gyuribácsi88
üzenetére
Mitől jó játékos itt egy játékos? Sokszor nyer? Sokszor van top 10-ben? Sokat öl?
Ha egy közepes játékos sokat tud játszani, sokkal feljebb tudja magát tornászni, mint egy skillesebb, akinek nincs ideje játszani. Egy sokat bújkáló és emiatt magasabb százalékban top10-ben szereplő játékos úgyszintén.
-
KisApám
addikt
Lootról - Yasnaya Polyana - 2 db emeletes ház átnézve, CSAK pisztoly. Természetesen utána instant halál

-
lemusz
addikt
Saen ha van kedved dobj össze egy google-s kérdőívet minden Földi jóval, kivi lennék az eredményre. Felbontás, beállítások, hardverek, körülbelüli fps, kedvenc pályarész, fegyverek stb... mehetne is az összefoglalóba, mint: "Ezzel játszanak a topiklakók"...
-
lemusz
addikt
Amelyikbe csak 25, 30, 35 golyó fér könnyen megeshet hogy egy golyózáporos csatározás közben, újratöltésre nincs idő, kifogysz és az életedben kerül. 50 golyós tommyval darálhatsz amennyit akarsz, nem fogy ki. EU solo top
1K-bavagyok jelenleg.szerk.: Bocsi megnéztem, lecsúsztam top 3K-ba.
-
lemusz
addikt
-
PeL
addikt
Remélem ezen a bal oldali vállkamerán fognak még állítani mert katasztrofálisan szar és félrevezető... Folyton a falat lövöm telibe ha ki akarok nézni bal oldalra váltott kamerával, a karakter meg már szinte teljesen kint van a fedezékből.
-
lacy86
addikt
Akcios a game!
[link] -
VGNGR
senior tag
Ki milyen gear-re esküszik mostanában? Nálam a suppressoros ump red dottal nagyon jól adja. Auto módban is nagyon jól adagolható, pontos. Mellé scar 4x-essel, tekintettel arra, hogy sr-rel nekem nagyon nem megy.
-
tepenzed
őstag
mindegyiktől csak jobb lett.
A probléma az, hogy megcsináltátok ezt a sok optimalizáció hiper szuper faszságot. Ekkor én is éreztem, hogy patchről,driverről egyre szarabból fut a játék. Utánna visszaállítottam mindent normálra, az nvidia controlos baromságokat is, és hopá, szépen 90 fps fölött van a 970 -
KisApám
addikt
Nekem a 388.00 van fent. Semmi bajom nincs vele (MSI GTX970 Gaming 4G).
-
Bludz23
csendes tag
Sziasztok megoldódott a probléma az Nvidia Driver volt a rossz ez a új amit kiadtak nem tudom csak lehet nálam GTX 970 nél vagy nem tudom hogy másnál is nálam hibás volt és az egyel régebbi Drivert raktam fől és megoldódott.
-
-
Bludz23
csendes tag
Sziasztok az lenne a problémám hogy újra tettem a Windows és feltettem a PUPG és ilyen zöld csíkok lesznek ha full screenbe játszok a játékkal ennek mi lehet az oka a legfrissebb win 10 a Fall Creators Update miatt lehet? Mert nekem volt frissítve erre az updatera de semmi baja nem volt most ahogy ma újra tettem drivert is és semmi itt egy videó ami ugyan arról szól de van megoldása is de nekem nem működött https://www.youtube.com/watch?v=sVOIRYZYYHg GÉPEM:GTX 970 I7 4790 8GB RAM 1TB TOSHIBA HDD + 500GB SAMSUNG HDD GIGABYTE H81M-S1 ALAPLAP, CRUCIAL 2X4 8GB RAM CL11 1600MHZ CHIFTEC FORCE 80+Bronze 550W Windows 10 Pro 1709
-
Segal
veterán
válasz
bombibmw
üzenetére
Nekem tegnap volt hasonlo. Piszok messze volt a suli de gondoltam odaugrok. Senki mas nem jott oda. Szanaszet lootoltam magam aztan mivel jarmu nem volt sehol a kozelbe futas mert mar lattam hogy a katonai bazis fele fog szukulni. Az elso ket szukulest tul is eltem aztan osszetalalkoztam egy hidkemperrel...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6600MHz CL34 - 99 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előbb-utóbb persze biztos kitalálnak megint valamit, de legalább foglalkoznak a dologgal és elviselhető mennyiségre szorítják a csalásokat

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)