Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
PlayerUnknown's Battlegrounds
Új hozzászólás Aktív témák
-
adise
őstag
válasz DeathAdder #9084 üzenetére
tök felesleg az összes ami nem lowon van. Jó a textura lehet, hogy jobban nézzen ki a játék, de pl a view distance tok felesleg
-
lemusz
addikt
válasz DeathAdder #9091 üzenetére
Ahhoz annyit tudok mondani update gyanánt, hogy mióta kapott nvidia profilt a játék valamilyen oknál fogva az előre reprodukálható képkockák számát 1-re teszik, ha újabb drivert telepítettél fel. Erről a beállításról annyit kell tudni, hogy csökkenti a kurzor delayt, tehát pontosabban lehet vele célozni, cserébe viszont terhelte a cpu-t rendesen és nyilván kevesebb volt vele az fps. Legalábbis régebben, mert mint mondottam mióta csiszoltak rajta driverből, azóta nem igazán ad több fps-t a "3D alkalmazás bla bla bla..." opció, kurzoron viszont még mindig érezni mintha lágyabb, folyamatosabb (delay-esebb) lenne a 3D beállítás opcióval.
Meg még az összefűzött optimalizálás beállítás kérdéses számomra, mert mintha több lenne a microlagg, hogy ha bekapcsolod az automatikus beállítás helyett. De aztán lehet hogy csak placebo. Ez a korábbi -USEALLAVAILABLECORES launch optionshöz volt hasonló hatással, annak idején voltak akik esküdtek a jótékony hatásában.
Meg van egy újdonság, a DPI-működés felülbírálása, egy hónapja sokan linkelgették, de én személy szerint semmilyen pozitív hatást nem tapasztaltam - lehet win7-win10 közti eltérés -, úgyhogy inkább hagytam defaulton: [link]
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz DeathAdder #9113 üzenetére
Akkor az alsó hangon 10év😀 félreértés ne essék imádom a blizzardot csak kicsit lassúak😀
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #9113 üzenetére
Az a baj, hogy a Blizzard sem lenne garancia semmire. Pl. az OW számomra még rosszabb gép szempontból. Ott tényleg kell a hatalmas fps, hogy ne legyen input lag. Itt elvagyok a 60-nal, egyáltalán nem zavar, csak ha valamiért hirtelen beesik alá.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz DeathAdder #9246 üzenetére
Engem menüből vág ki általában ezzel, illetve amikor néha amikor elkezdődne a meccs.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
gtamate2
veterán
-
xtro
aktív tag
válasz DeathAdder #9255 üzenetére
Nekem ilyen akkor van mikor elfogy a RAM mert minden retek fut a háttérben. Mondjuk látom hogy ott 30GB(milyen felállásban raktad be?) ül-amit nem tudom hogy operáltál bele a 24GBt támogató lapba (igen tudom hogy lehet,de azért tudtommal nem a legstabilabb)- szóval nem hiszem hogy ez lenne a problémád.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz DeathAdder #9260 üzenetére
Akkor a lapozófájlt le is tilthatod, mert minek...
(#9261) Nekem csak 2013 és 2015-ösből van fent 2-2, de ezeket se feltétlen steam telepítette szerintem. Ja és nálam nincs ilyen crash report, régen hónapokkal ezelőtt volt de már jóideje nincs.
[ Szerkesztve ]
-
Dendytv
senior tag
válasz DeathAdder #9261 üzenetére
Igen! 2015-ösöket hagytam meg csak! nekem is ennyi volt belőle kb
Semmi sem égeti úgy a szívet, mint az üresség, ha valamit, valakit elvesztünk, mielőtt igazán ráébrednénk, mennyit jelentett nekünk. Mostanában gyakran emelem kupán hiábavaló tósztra, hogy bocsánatot kérjek attól, aki már nem hall engem: Zakra, aki fölébreztette a bátorságomat.
-
dugo_
veterán
válasz DeathAdder #9261 üzenetére
Igazából ha fontosat törölsz, akkor a Win update rögtön vissza is rántja, nagyon nem lehet elrontani.
-
ReFleXx
addikt
válasz DeathAdder #9344 üzenetére
Shroud a W-s ujjat hasznalja a Q - E leanelesre
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
RazoR
veterán
válasz DeathAdder #9371 üzenetére
Csak egy tipp: nem tudom milyen dpi-vel játszol, de én mióta 1300-ról lecsökkentettem 800-ra drasztikusan nőtt a pontosságom. Nem volt egyszerű átszoktatni magam, de megérte!
-
=HG=
addikt
válasz DeathAdder #9443 üzenetére
Nem
-
ReFleXx
addikt
válasz DeathAdder #9443 üzenetére
en az alaplapival sokszor zajokat hallottam, epp ezert valtottam kulon hangkartyara D:
-
saen
Topikgazda
válasz DeathAdder #9560 üzenetére
2-es sisak nem elég Kar ellen, de ezt nem is állította senki.
-
RazoR
veterán
válasz DeathAdder #9560 üzenetére
Ha EU szerveren tolod többet és átmész NA vagy AS szerverre akkor ott a "nullás" helyezésed miatt kb botok ellen játszol azért megy könnyebben mint egy EU top 100k-s helyzetben akár!
Engem az dühít fel amikor belepumpálok a gyerekbe egy tárat AK-val és ő lő le M416-al egy lövésből, de valószínűleg ez is a remek tickrate-nek tudható be, hiába látom, hogy fröcsög a vére ha valójában szerver oldalon mellé megy minden lövés. Remélem ez megoldódik ha átköltöznek az MS szerverekre!
A pisztolyos one hitet én sem értettem, de ha sisak nélkül vagy az elején akkor egy P1911-től egy fejlövéstől fekszel!
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
válasz DeathAdder #9640 üzenetére
Pedig a játék célját tekintve, ez a bujkálásról, campelésről szól. A lényege ugye az, hogy éld túl.
Szóval aki bujkálva csőre töltve vár téged, legyen bármennyire is idegesítő, ő csinálja jól.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
ReFleXx
addikt
solot valahogy en sem szeretem, parszor mar ugy megijesztettek hogy majdnem leestem a szekrol. gyerek ul a magara zart hazban a duplacsovuvel az ajtot tartva es hasonlok 😁
-
Prosector
addikt
válasz DeathAdder #9649 üzenetére
En rendkivul orulnek 1 hasonlo test rangenek is, mint amilyen a bf4ben van.
Egyebkent single player mod nem lehetetlen a devteam szerint, playerunknown emlitette, h elkepzelhetonek tartja.
-
dugo_
veterán
Én ezeket a campelősöket nem bírom idegekkel, kb egy 4 éves is lelő ha csőre töltve mozdulatlanul vár elbújva valahol, szívem szerint ezeket is külön -de másik- szerverre raknám mint a csítereket
Kb ekkora volt a kék, amikor magamra csuktam a shack-et:
18-an haltak meg körülöttem három szűkülés alatt, aztán végül 1v1-ben kinéztem. Én azt hittem, hogy hősi adok-kapokban haltam meg, aztán kiderült, hogy még hitpontom se volt...
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
válasz DeathAdder #9687 üzenetére
Silencer hangot tompít és torkolat tüzet is rejt, best cucc kb.
-
KisTücsök
addikt
válasz DeathAdder #9706 üzenetére
Elég sok mindent kéne még átvariállni a játékban, ha a valóságra hegyeznénk ki a dolgokat. Jobb egyébként valóban, csak az a baj, hogy a red zone alapból nem azt a célt szolgálja a játékban, mint amit kéne. Jelenleg csak egy dolgot csinál, nem hallod tőle a játékot rendesen.. Ettől az újtól meg még annyira sem, mint a régitől. Nem véletlenül kapcsolják ki egyre gyakrabban versenyeken.
__(#9712) lemusz: Legnagyobb? Jóindulattal is max az egyik legnagyobb.
Jó ez az új zene... valamelyik aktuális MW-hez. PUBG-hez jobban illet az előző, karakteresebb volt szerintem.
-
Segal
veterán
válasz DeathAdder #9706 üzenetére
Én elhiszem hogy valósághűbb így a red zone de a fülemnek akkor sem tetszik. Nem baj majd megvigasztalom magam egy ládával
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Jinxb1rd
addikt
válasz DeathAdder #9797 üzenetére
Hát vagy csak fos fegyverei voltak. Nekem is alakult már úgy ködben, hogy crossbowom és egy uzim volt és nulla boost. Nem túl esélyes így harcolni, még kis körök előtt megpróbáltam egy duót kiszedni.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Segal
veterán
válasz DeathAdder #9800 üzenetére
Pont ezt ecseteltem az elozo hozzaszolasba hogy botranyos a szerver es lehet mar nem is ottvan amikor neked meg azt mutatja mert ha nem kapja a kovetkezo infot az ellenfel pontos helyzeterol a geped akkor tippel es ha megsem arra akkor javit. Ezert vannak az esetenkent durva visszalepesek is. Viszont ha neked odarakja a jatekost akkor ha meglovod a vert is mutatja de a valosagba konnyen lehet hogy el sem talaltad. Erre a problemara tokeletes megoldas lesz az egyelore csak tesztszerveren elerheto kill cam mert a gyilkosod szemszogebol tudod visszanezni a halalodat. A jobb szerverig es a kill kameraig marad sajna az anyazas.
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Prosector
addikt
válasz DeathAdder #9800 üzenetére
Sztem elkepzelheto.
-
ReFleXx
addikt
-
Segal
veterán
válasz DeathAdder #9879 üzenetére
Minek házról házra járni lootért ha oda is hozhatják neked
Én is kezdem összeszedni a bátorságom és kevésbé bujkálni soioba de az tény hogy akkor vagyok eredményesebb ha lopakodóba közlekedek amikor előjön belőlem a rambo akkor többnyire az első 1-2 esetleg még összejön de aztán tutira jön valaki akibe nem kellett volna belekötni
Mondjuk nálam is előfordul ha több panel van egymás mellett hogy hallgatózok a bejáratnál vagy csak egy bokorba elbújok és megszabadítom a későbbi szenvedéstől az arra járót"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Prosector
addikt
válasz DeathAdder #9917 üzenetére
Az utolso utani kor teljesen osszeszukul, nem lesz olyan hely ahol nem sebzodsz mert zero teruletu lesz a playzone...igy ha nem lo vki le vkit akkor az nyer akinek tobb hpje van, mert o marad eletbem mig a masikat megoli a blue wall.
-
Prosector
addikt
válasz DeathAdder #9937 üzenetére
"Először úgy tűnt mintha a kör elkezdett volna mozogni oda-vissza, de csak a stressz hatására trippelhettük be ezek szerint."
Biztos csak a trip miatt volt Kizarolag szukul, soha nem tagul.
Amugy en sokaig azt sem tudtam, h ez letezik, kb 2 honapja jatszom es masfel honapja mondtak...elotte azt hittem, h a legutolso feher kor utan mar nincs semmi es addig megy a fight, mig vki nem gyoz
-
Segal
veterán
válasz DeathAdder #9948 üzenetére
Irtak is hogy halkabb lesz.
Sound
Improved the red zone bomb sound effects and modified the volume of the explosions"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
törölt tag
válasz DeathAdder #9996 üzenetére
Megölsz mindenkit.
-
saen
Topikgazda
válasz DeathAdder #10057 üzenetére
Nagyon kevés. Pontos számok nem ismertek, de max néhány százalék, szándékosan limitálva van a számuk, nem véletlen, hogy ennyibe kerül.
-
tepenzed
őstag
0.3% körül
-
HoyHoy2
tag
hivatalos számok nincsenek sajna de közelítésnek jó
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
xtro
aktív tag
Miért adod el? Mikor kijön a játék úgy fog felugrani az ára mint a tavaszi nyuszi. Én már 20ladanal tartok ¯\_(ツ)_/¯
-
HoyHoy2
tag
válasz DeathAdder #10062 üzenetére
olyan hogy tuti nincs, több mint valószínű, igen.
[ Szerkesztve ]
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
lemusz
addikt
válasz DeathAdder #10062 üzenetére
Valószínűleg megugrik majd, de innentől kezdve minden csak spekuláció. Lehet csak 1-2 napra ugrik meg, utána visszaáll vagy éppen csak 10-20 centet ugrik meg, aminél kérdéses hogy érdemes volt-e hetekig tartogatni és hagyni inflálódni egyáltalán...
-
jozefgucci1
addikt
válasz DeathAdder #10087 üzenetére
Köszi szépen az írást ez elég lkényegretörö volt. Sok hasznos infó van benne , remélem hamar beletanulok.
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
lemusz
addikt
válasz DeathAdder #10121 üzenetére
Sokat nem is láttam még belőle, egyik másikon gurulok
-
Jinxb1rd
addikt
válasz DeathAdder #10121 üzenetére
Egyébként ebből az jutott eszembe, hogy azt tényleg megcsinálhatnák, hogy aki nem vezet, az tudja healelni magát. Mondjuk az átlagosnál valamivel lassabban, de tudjon.
We are only Stardust...
-
Prosector
addikt
válasz DeathAdder #10184 üzenetére
Brutal jol lo az biztos.
Neha nem is latom az enemyt, akit lo, csak lo vhova es kiirja a jatek, h kill
-
Årpi
őstag
válasz DeathAdder #10278 üzenetére
Ez fordítva is igaz ha téged lelőnek nincs aki felszedjen Szerintem mindegyik módnak megvan a maga nehézsége / könnyűsége
iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
Segal
veterán
Az az egyetlen baj a soloval hogy én még a doom bfg fegyverén nevelkedtem és akármelyik házba lootolok nem találok. Pedig néha nagyon jól jönne
Winne:
-
xtro
aktív tag
Nekem mindig ott lelki teher hogy szedjem fel a fél halott barátom.
¯\_(ツ)_/¯[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
válasz DeathAdder #10301 üzenetére
A kedvencem, mikor kiszállunk a buggyból nálam jár a motor, havernál nem...
-
kiserik
senior tag
válasz DeathAdder #10301 üzenetére
Pont most ütött el egy Buggy, hangtalanul egy fa tövében, teligázzal jött nekem, meg a fának, csak a nagy csattanás, a tag meg lootol sértetlenül, erre egy ugyan olyan lopakodó Buggy ugyan úgy becsapódott Na az már nem szállt ki lootolni, csak ment tovább nesztelen
-
Jinxb1rd
addikt
válasz DeathAdder #10375 üzenetére
Ez a probléma elég könnyen orvosolható: nem egyenesen kell menni.
We are only Stardust...
-
nyamsas
aktív tag
válasz DeathAdder #10418 üzenetére
Ne hasonlitsuk már a Crysis 1. részéhez, az a game legendary szinten mozog, még mindig...
Más: nekem a szemem folyik ki 2 kör után, brightness 69%-on volt, visszavettem 45%-ra..bőven elég ide..
Az új WV kisbusz, viszont nagyon el lett találva, a hangja is, meg úgy a vezethetősége is..
-
PeL
addikt
válasz DeathAdder #10463 üzenetére
Nekem 863 méter volt a rekord távolságú killem, Kar98 + 8x, két embert lőttem fejbe akik a híd kemperekkel harcoltak Még S4-ben, azóta sem lőttem hasonlót...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest