- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
almi
senior tag
Csáó! Nekem is van egy ilyen kártyám! Pixelview Play TV pro!
És hát nekem a felvételle vennek gondok!1 percet 241 megábavesz föl.!Nah ennek mit lehet tenni?
Üdv. -
Shape
aktív tag
Én is hasonló problémával küszködök:
van hozzá xp-s driverem, christv-ben van is frankó kép, viszont hang egy zsál se
javaslat?? -
Jester
aktív tag
Feltételezem valami régebbi kártyád van, ezért rögtön a ''discontinued products'' drivereit linkelem...
Bővebben: link
Megnézed a kártyád nyákján a rev számot (pl. 4E) és az annak megfelelő drivert letöltöd, felteszed és nagyjából megy. A teletext szoftvert külön le kell töltened, anélkül nem lesz teletexted. A drivert feltelepíted, programját kipróbálod, ha nem vagy elégedett vele akkor a DScalerrel próbálkozhatsz még. -
zoy.26
csendes tag
hello mindenkinek,dettó pixelview vs. xp probléma.tud valaki ajánlani egy drivert amivel müködik. a gyári cd csak 95,98-ra jó . segitsetek ha tudtok. köszi
-
arpadka
csendes tag
Sziasztok, nekem is pixelview playtv pro ultram van es csak az eredeti progival van hang, de azzal szar a kep. Hogy lehet DScalerrel, WinDvr3 ChrisTv-el hangot kicsalni belole ??
-
arpadka
csendes tag
Sziasztok, nekem is pixelview playtv pro ultram van es csak az eredeti progival van hang, de azzal szar a kep. Hogy lehet DScalerrel, WinDvr3 ChrisTv-el hangot kicsalni belole ??
-
vzzoli
tag
Na végre sikerült összehozni, de van 1 nagy probléma. A pixelview saját programjával sikerült megoldani. Viszont nagyon interlace-es a kép. Azt be lehet állítani valahogy? Az ATI driver beállításaiban nem találtam ilyen funkciót.
-
Cos
senior tag
Ja és még valami végigpróbáltad az összes Pal szabványt?
-
vzzoli
tag
Kerestem hasonló témát, de a 600-adik után meguntam.
Szóval a probléma a következő. Van egy Pixelview Playtv pro kártyám. A különlegesség az benne, hogy nem az a típus amit ma lehet kapni. Én még akkor vettem, amikor Cyrix 166-osom volt, tehát nagyon régi széria. A Windows XP-hez van rengeteg driver ami playtv pro név alatt fut, de egyikkel sem megy a hang. Némelyikkel még a kép is keskenyebb a normálisnál. A weboldalon nem találtam semmi megkülönböztető jelzést, ami arra utal, hogy volt régebbi széria is. Nemrég vettem egy playtv pro-hoz való távirányítót, de azt sem lehet rá dugni, mert a RC csatlakozója is más.
Kérdésem: Hogy lehetne hangot előcsalni belőle?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest