- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
Én is nagyon várom az első végleges specifikációkat a 8a-ról !
A 8a jöhet szóba köv. mobilnak (a pixel-4 -em elhalt) amennyiben Sony (fő)kamerája lesz mint az előd "a"-soknak.(A 6a, 7a nagyon sarkosak, nem zsebbarátak annyra, és könnyebben törhetnek, nagyobbnak érződnek, a nem "a"-sok főkamerái samsungok, nálam az esélytelen, már a Tensor-samsung-SoC -ot is erősen nehezményezem.)
Amennyiben sokáig húzzák a 8a-t, vagy túlárazzák, vagy nem egy jófajta Sony főkamerát kap, avagy nem lesz kiemelkedő a video-felvétel érzékenysége (low-light), akkor elengedem, és veszek pixel-5 -öt, vagy 4a -t, vagy újra egy 4 -et (4-hez úgyis van több tokom, és immáron cserealkatrészeim is, illetve az android11-et szeretem (a 12 lassabb, a 13 bluetooth gondokkal küzd, a 14!?), nem is frissítettem 11-nél feljebb) ....
-
lood55
tag
Én személy szerint nagyon várom a 8a-t és remélem, hogy jelentősen mérséklődik ez a brutális ár, ami a 8-as szériánál bejött. Bár ha prociban és kamerában nem butítanak nagyon, akkor max. anyaghasználatban lehetne még spórolni.
Lássuk! -
tasy12
csendes tag
Én is 4a-val kezdtem. Méretben, specifikációban tökéletes volt, csak az akksi kezdett gyengélkedni elég hamar, meg nekem hiányzott a széleslátó. Utána lett 4a5G kb 2 évig ami mai napig a fiókban van és hibátlanul működik. A 6-ost és 7-est kipróbáltam 1-1 hónapra, de igazából csak az ingyen fülesek miatt vettem őket , mert csak a telefonra sajnáltam annyi pénzt. Végül a 6a lett a befutó 320 euróért ajándék Chromecastal, illetve egy törött kijelzős iPhone 4S-t !!! is beszámoltak 90 euróért. Szerintem a legnagyobb deal volt
-
Wesiz
tag
mondjuk ez legkevésbé a google sara aki évente 3 telefont ad ki (A széria, sima és pro). a google-n kívül az apple az akinek átlátható a termékpalettája (sima, plus, pro és pro max). minden más gyártó valóban hetente tolja ki az újabb modelleket.
-
Most egy kicsit gondolkodjunk el a címen.... aztán csodálkozunk, hogy egyre gyorsabban adnak ki új modelleket a mobil márkák.
-
pooley
csendes tag
Egyetértek veled, én is egy Pixel 4a-t használok már két éve. Nem félek attól, hogy megadná magát, bár frissítések már nem lesznek hozzá.
Elégedett vagyok vele, bár váltanék egy komolyabb Pixel-re (7vagy 8). -
Örni
senior tag
Úgy látom az "olcsóbb" telefonoknak meg már direkt szélesebb kávájuk is lesz, hogy elriasszák az embert. Lásd Samsung is.
-
Wesiz
tag
az a baj hogy annyira kevés lett a különbség az A szériás pixelek és a "sima" modellek között árban és tudásban egyaránt (ami nyilván tudatos, terelni kell a drága modellek felé az embereket) hogy egyre kevésbé látom az értelmét az A szériának.
pedig kedvencem volt, szerintem minden idők legjobb ár/értékű telefonja a pixel 4a volt 349 dollárért még 2020 elején. ez volt az első "komolyabb" telefonom és a csúcsmodellek 1.000 dolláros árnának a harmadáért kaptam egy olyat ami számomra a legfontosabb dolgokban (sebesség, kamera) ott volt szorosan mögöttük, mindez 128 giga tárhellyel és 6 giga rammal elég időtálló is volt. mai napig megvan, sajnos a kijelzőjét csúnyán összetörtem ezért már nem fő telefon de a mai napig tökéletesen alkalmas lenne fő telefonnak is, a sebessége és a kamerája mai szemmel is bőségesen elegendő még évekig.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriás modellt ránézésre csak a kissé hangsúlyosabb kávák árulják el.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest