- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
mc.g
aktív tag
Én is nagyon várom az első végleges specifikációkat a 8a-ról !
A 8a jöhet szóba köv. mobilnak (a pixel-4 -em elhalt) amennyiben Sony (fő)kamerája lesz mint az előd "a"-soknak.(A 6a, 7a nagyon sarkosak, nem zsebbarátak annyra, és könnyebben törhetnek, nagyobbnak érződnek, a nem "a"-sok főkamerái samsungok, nálam az esélytelen, már a Tensor-samsung-SoC -ot is erősen nehezményezem.)
Amennyiben sokáig húzzák a 8a-t, vagy túlárazzák, vagy nem egy jófajta Sony főkamerát kap, avagy nem lesz kiemelkedő a video-felvétel érzékenysége (low-light), akkor elengedem, és veszek pixel-5 -öt, vagy 4a -t, vagy újra egy 4 -et (4-hez úgyis van több tokom, és immáron cserealkatrészeim is, illetve az android11-et szeretem (a 12 lassabb, a 13 bluetooth gondokkal küzd, a 14!?), nem is frissítettem 11-nél feljebb) ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Lexus, Toyota topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Kutya topik
- Kenyérsütés otthon kenyérsütőgéppel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Iphone 12 fekete 64GB független
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone XR 64GB gyári full gyári akku 87% IOS 15! Megkímélt
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Apple Watch series 4 GPS / 1 Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest