Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz
Landsmann #1750 üzenetére
Megbocsáss, Landsmann, van egy mondatod, amely nem fedi a valóságot.
''Lehet, hogy gyárilag szar az író.''
Az író igenis jó. Megint más, hogy csak bizonyos körülmények közt hajlandó működni. Ha jól érzi magát, mindent olvas, és ír becsülettel. Asus mániás vagyok, talán épp ez beszél belőlem. Hamarosan lapot váltok, és remélhetőleg megszünnek gondjaim. Buta hiszti, de az Asrock befuccsolt vele.
Nos, ha minden klappol(t), ez a Pioneer bélésű izéke hűségesen szolgál(t), mint márkatárs elődjei. Ez a lap most nem jött be. Sebaj, a következő remélhetőleg csípőből vágja, és újra szerethetem kedvenckémet. Ha nem így lesz, az életben soha többé nem veszek Pioneer-t, vagy ilyen bélésű vasat.
Igen, én is kipróbáltam mindent. Driver, BIOS turkálás, kábelek csereberéje. Nem megy. Izzad, szenved a vas eredmény nélkül. Azonban tuti az író hibája? Talán az alaplap gyártók lehettek felületesek? Frász se tudja.
Abban csutkára igazad van, hogy azt a bizonyos tizet nem érdekli a kilencven sikere, keserű a szájuk íze. Ám akinek bejön, az megszereti, ha eddig nem szerette ezt az írót.
Anno adott volt egy gép, 386-os procival, jó esetben 4 mega RAM-mal. Bármely kapható (nagyon drága) CD írót kezelt. Istenkém, hol vagyunk már ettől...
Gigaherz mánia, agyonhúzott procik, tonnányi RAM. Mégis egyre instabilabb minden. A gyártók gyártanak, termelik a profitot, ám nem foglalkoznak igazából egyetlen dologgal. Ez pedig a kompatibilitás.
Válogatni kell már mindent. Régen kértem egy mega RAM-ot, tuti működött. Ma már gyártók, nevek, választék zöme. Ám ha mellé nyúlok, annyi a szép reményeknek. Így van ez az írókkal is. Jól választottál? Használd egészséggel. Nem sikerült? Mehetsz a sóhivatalba, hiszen működik, csak éppen nálad nem akarja az igazságot.
Ne bántsd ezt az írót, mert nagyon jó. Megint más, hogy nálad, és jelenleg nálam se működik megfelelőképp.
És hogy igazad is legyen.
Ha az új lap sem kommunikál vele megfelelőképp, fúrok egy lukat a panelbe, kétszázas szöggel rögzítem (akkor már volt) kedvencemet, és időnként szamárfület mutatok neki.
Apropó, van ötlet, tanács az új lap kiválasztásához?
Abit AB9, Asus P5B, Gigabyte GA-965P-DS3.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.100-12.600 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Toshiba Enterprise Capacity MG09 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Samsung 970 PRO 512GB M.2 PCIe SSD
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest