Aktív témák
-
ko-ko
csendes tag
Hasonló gondokkal küzdöttem én is, hosszú órákat töltve a gép előtt, az N-edik újratelepítésnél azt figyeltem meg, hogy a pctv vision 5.5 akkor fingik be, és küldi ezt-'' A PCTV vision main programhibát érzékel, ezért leáll. A kellemetlenégekért..'' -amikor a nero6 és a quick time kodek eccerre fenn vannak a gépen. Ha v. egyiket v. másikat ledúlom megy a tv-kártya. A digitális fényképezőm quicktime moovikat csinál, úgyhogy a neroról voltam kénytelen lemondani. Sok DVD író programot teszteltem,a legjobnak a NTI CD&DVD maker bizonyult, (többlépcsős cd-dvd írás minden formátumra, gyorstörlés, dvd cd másolás röptében, gyors, eccerű és kulturált kezelőfelület, stabilitás). Amióta ez a konfig. azóta minden tökéletesen müxik.
Megjelent a Pinnacle pctv vision 5.9. Talán ennek a beszerzése is megoldhatja a problémát. -
apu30
csendes tag
K!TV-vel Néróval penge, de ez a kütyü nem akar capture-ölni úgyhogy le. :(
Nem a Néróval lesz a baj,- Nero 5.9.xx-et hajtok.
Regisztráltam a Pinnacle oldalán anno, azóta megpakolják a freemail-emet a rohadt amerikai asztali DVD író reklámokkal, de azt nem közölnék szerencsétlen felhasználóval hogy a Vision már az 5.8-as verzióval ketyeg !! :(((
Sajnos ez csak egy upgrade 5.6 és 5.7 verzióhoz, DE HOL VANNAK EZEK ??? A driver.hu-n az 5.5 tölthető,- pedig a fél éve vett kütyühöz 5.11-et adnak,- ez is csak az 5.11 .dll-jével műxik rendesen. Ha vki tud lelőhelyet, vagy hogy miben térnek el ezek a verziók, plíííz.
SSlapec-hez.
Ha forma után uazt az oprendszert raktad fel, akkor próbálj meg mást is!
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
szerintem ez van, használj más CD író progit. bizonyos codec packokkal sem megy együtt a Pinnacle progija, oké, codecpack az gány, de attól még ugyanolyan programok meg dll-ek mint a többi, miért ne menne. pedig nemmegy. nekem megy. próbáld uninstallni mindkettőt aztán fordított sorrendben feltenni.
Aktív témák
Hirdetés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- LEGO klub
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Autós topik
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 10400F , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Wharfedale WH 20 CENTER
- iPhone 11 Pro Max 64 GB - 90%-os akkumulátor
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest