Aktív témák
-
apu30
csendes tag
K!TV-vel Néróval penge, de ez a kütyü nem akar capture-ölni úgyhogy le. :(
Nem a Néróval lesz a baj,- Nero 5.9.xx-et hajtok.
Regisztráltam a Pinnacle oldalán anno, azóta megpakolják a freemail-emet a rohadt amerikai asztali DVD író reklámokkal, de azt nem közölnék szerencsétlen felhasználóval hogy a Vision már az 5.8-as verzióval ketyeg !! :(((
Sajnos ez csak egy upgrade 5.6 és 5.7 verzióhoz, DE HOL VANNAK EZEK ??? A driver.hu-n az 5.5 tölthető,- pedig a fél éve vett kütyühöz 5.11-et adnak,- ez is csak az 5.11 .dll-jével műxik rendesen. Ha vki tud lelőhelyet, vagy hogy miben térnek el ezek a verziók, plíííz.
SSlapec-hez.
Ha forma után uazt az oprendszert raktad fel, akkor próbálj meg mást is!
[Szerkesztve] -
apu30
csendes tag
A PCTV vision programja nekem is okozott némi fejfájást. Win98-ra rá se akart mászni, a ME-ot csont nélkül vette. Szépen sorban telepítgettem mindent, és röpke fél évig boldog felhasználók ritka táborába tartoztam. Aztán vettem egy 100Hz-es TV-t és (Ó én hülye! ) szerettem volna a TV-out-os kártyámat kihasználva vmi nagyot nézni. A TV Tool progi aztán úgy összeakadt a pinnacle gyári szoftverrel, hogy azt sem tudtam, hogy most épp melyik hozza a kék halált.
Vettem egy 4082B-t. Gyári CD fel. Ennek a multimédiás beállításai aztán egyenesen vittek a format C-hez.
Most egy Nérót fogok visszatenni, mert azzal már működött!
A gyári szoftver helyett egy K!Tv szoftvert nyomtam fel. Van valakinek tapasztalata ezzel?
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Formula-1
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mobil flották
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP Envy x360 14-fc0789nz - ÚJ - 14" 2-in-1 notebook - Core U7, 32GB, 2.8k OLED
- Asztali PC , i5 10500 , RTX 3070 , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Lenovo Gaming 3 15ARH7 Laptop , R5 7535HS , RTX 3050 6GB
- Eladó Dell Latitude 3410 i3 10. generáció, 8GB RAM, 256GB SSD
- DJI Air 2s drón szett hibátlan állapotban
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest