Keresés

Aktív témák

• apu30

csendes tag

válasz slapec #18 üzenetére

K!TV-vel Néróval penge, de ez a kütyü nem akar capture-ölni úgyhogy le. :(
    Nem a Néróval lesz a baj,- Nero 5.9.xx-et hajtok.

Regisztráltam a Pinnacle oldalán anno, azóta megpakolják a freemail-emet a rohadt amerikai asztali DVD író reklámokkal, de azt nem közölnék szerencsétlen felhasználóval hogy a Vision már az 5.8-as verzióval ketyeg !! :(((
    Sajnos ez csak egy upgrade 5.6 és 5.7 verzióhoz, DE HOL VANNAK EZEK ??? A driver.hu-n az 5.5 tölthető,- pedig a fél éve vett kütyühöz 5.11-et adnak,- ez is csak az 5.11 .dll-jével műxik rendesen. Ha vki tud lelőhelyet, vagy hogy miben térnek el ezek a verziók, plíííz.

SSlapec-hez.
    Ha forma után uazt az oprendszert raktad fel, akkor próbálj meg mást is!

[Szerkesztve]

• apu30

csendes tag

A PCTV vision programja nekem is okozott némi fejfájást. Win98-ra rá se akart mászni, a ME-ot csont nélkül vette. Szépen sorban telepítgettem mindent, és röpke fél évig boldog felhasználók ritka táborába tartoztam. Aztán vettem egy 100Hz-es TV-t és (Ó én hülye! ) szerettem volna a TV-out-os kártyámat kihasználva vmi nagyot nézni. A TV Tool progi aztán úgy összeakadt a pinnacle gyári szoftverrel, hogy azt sem tudtam, hogy most épp melyik hozza a kék halált.
    Vettem egy 4082B-t. Gyári CD fel. Ennek a multimédiás beállításai aztán egyenesen vittek a format C-hez.
    Most egy Nérót fogok visszatenni, mert azzal már működött!
    A gyári szoftver helyett egy K!Tv szoftvert nyomtam fel. Van valakinek tapasztalata ezzel?

Aktív témák