Aktív témák
-
ko-ko
csendes tag
Hasonló gondokkal küzdöttem én is, hosszú órákat töltve a gép előtt, az N-edik újratelepítésnél azt figyeltem meg, hogy a pctv vision 5.5 akkor fingik be, és küldi ezt-'' A PCTV vision main programhibát érzékel, ezért leáll. A kellemetlenégekért..'' -amikor a nero6 és a quick time kodek eccerre fenn vannak a gépen. Ha v. egyiket v. másikat ledúlom megy a tv-kártya. A digitális fényképezőm quicktime moovikat csinál, úgyhogy a neroról voltam kénytelen lemondani. Sok DVD író programot teszteltem,a legjobnak a NTI CD&DVD maker bizonyult, (többlépcsős cd-dvd írás minden formátumra, gyorstörlés, dvd cd másolás röptében, gyors, eccerű és kulturált kezelőfelület, stabilitás). Amióta ez a konfig. azóta minden tökéletesen müxik.
Megjelent a Pinnacle pctv vision 5.9. Talán ennek a beszerzése is megoldhatja a problémát. -
idna9
csendes tag
Segítsetek! Szóval nekem egy Pinnacle pctv kártyám van, a problémám pedig a felvételeknél van. A kártyához hozzákötöttem a videót és arról vételezek. Számomra az érthetetlen, hogy egyes kazettákról tökéletesen felvesz mpeg2 formátumba, más kazettáknál pedig a kép előrébb jár a hangnál. Az sem segít, ha megváltoztatom a formátumot.
[Szerkesztve] -
slapec
tag
Kedes egybegyültek!
Szeretném bejelenteni, hogy zsolti nevű barátommal (már az :) ) folytatott intenzív E-mailozás után, sikeresen megoldotta a problémámat!
Idézek leveléből:
> Szia! (...)
Amire jutottam:
a Program FilesCommon FilesAheadDSFilter konyvtarat eltavolitottam,
igy megszunt a hibauzenet. Igy a Visionban valoszinuleg nem megy
majd a felvetel (bar mar nincs fonn igy nem tudtam tesztelni), de azt
eddig is az iuvcrrel csinaltam, kozvetlenul meg nem akarok dvdre irni...
Remelem neked is mukodik igy a dolog, azert majd irj hogyan sikerult
es a forumba is leirhatnad okulaskent masoknak (en nem vagyok
regisztralva).
Udv
Zsolti
Ittis szeretném megköszönni neki, 30 perc intenzív felvételezés, ide-oda kapcsolgatás után egyszersem szált el. Köszi neki :) -
Integra
titán
hát én annyira nem értek hozzá, csak a foci EB miatt raktam be, de most már kint van.
igaz kicsit megbuheráltam a védelmet is, mert trend micro-ra váltottam a nav-ot, és visszaváltottam a ZA-ban is az 5-ről a 4.5-re mert túl bugos volt.
lehet hogy visszadugom megnézni hogy így mit csinál, de sok reményt nem fűzök hozzá.
most azt tesztelem hogy NAV nélkül hogy viselkedik a gép. egyenlőre stabil -
Integra
titán
na, én kibasztam a gépemből az egész kártyát, drivert, programot, a faszom tele lett az állandó gépbeállással, fog a jó édes radai megint komplett xp reinstallt csinálni....
pinnacle suxx....
SkyStar1: ősszel enyém leszel, megveszlek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)) -
Integra
titán
nekem installnál semmi bajom nem volt soha.
nekem használat közben egyszerűen random kifagy.
van hogy nem, van hogy kétszer egymás után....
van hogy a kép befagy, hang megy tovább és az egérkurzor is lefagy és ennyi, reset gomb megnyom...
aztán van hogy egyszerűen kegyetlenül belassul a gépem, nem lehet használni.
azért az durva hogy a pinnacle ennyi év után sem képes magát összeszedni, gondolom naponta kapják a kritkát a szoftvereikre hogy összeakadnak és fagynak a gépek tőlük -
Peathee
senior tag
Sziasztok. a pinnacle gyári szoftverével csak a baj van sztem. én azt javasolom hogy nézz körül a www.intervideo.com -on onnan a windvr nevü progi nagyon jol helyettesíti a pctv pro gyári szoftvereit és nem is akad össze semmivel.
-
Flashy
veterán
az új PCTVkkel már több embernek meggyűlt a baja install szempontból. nem az hogy a kártya nem működik, mert ha már rendesen fel van téve akkor perfekt, csak addig eljutni... nekem 2 napba telt, a megoldás BIOSban volt, erőforráskiosztást manuálisra tenni, de nem változtatni semmit hadd maradjon minden pci/pnp állásban... az assistant az utolsó lépésnél állt meg, az volt a tünet. a saját kártyámmal (békebeli miro pctv) ilyen gond sosem volt.
-
slapec
tag
Azt sajna nem tom (doboza nincsen meg)... hogy tudnám kideríteni?
-
slapec
tag
Naaa... senkinek sincs, még ötlete se? :(
-
bpeter
csendes tag
WinTV-PVR-350 tv-tuner kártyát keresek.
Hol kapható ?? -
slapec
tag
Senkinek sincsen ötlete? :
Szerintetek...:
Lehet hogy hardveres ütközés van a dvd-író és a tuner között? :U
Vagy esetleg hardverhiba?
[Szerkesztve] -
slapec
tag
.. állítsad följebb :)
-
rewx
csendes tag
nekem meg rossz a felbontásom, arra tudtok megoldást?
-
slapec
tag
... tök tanácstalan vagyok... néha megyeget... de töbnyire nem :(
Szerintetek nem lehet hardver hiba? :U -
apu30
csendes tag
K!TV-vel Néróval penge, de ez a kütyü nem akar capture-ölni úgyhogy le. :(
Nem a Néróval lesz a baj,- Nero 5.9.xx-et hajtok.
Regisztráltam a Pinnacle oldalán anno, azóta megpakolják a freemail-emet a rohadt amerikai asztali DVD író reklámokkal, de azt nem közölnék szerencsétlen felhasználóval hogy a Vision már az 5.8-as verzióval ketyeg !! :(((
Sajnos ez csak egy upgrade 5.6 és 5.7 verzióhoz, DE HOL VANNAK EZEK ??? A driver.hu-n az 5.5 tölthető,- pedig a fél éve vett kütyühöz 5.11-et adnak,- ez is csak az 5.11 .dll-jével műxik rendesen. Ha vki tud lelőhelyet, vagy hogy miben térnek el ezek a verziók, plíííz.
SSlapec-hez.
Ha forma után uazt az oprendszert raktad fel, akkor próbálj meg mást is!
[Szerkesztve] -
slapec
tag
Na... most jöttem egy formázásból :)
Nemtudom kinek az apjájájét!!!! Ilyen nincsen. Kár volt formázni, csak 6 giga fölösleges cuctól szabadított meg, oszt kész...
Nem értem, hogy... fogalmam sincs, meg ötletem se.
Lehet hogy más progival kéne próbálkozni.... de lehet, nemtom, hogy hardver hiba... Amint kiírja hogy hiba van, katt a mégsére, és újraindul a gép...
Televagyok nagyon. Mostmár csak azon filózok, ohgy mi a fontosabb, dvd író, vagy tuner? :)
[Szerkesztve] -
apu30
csendes tag
A PCTV vision programja nekem is okozott némi fejfájást. Win98-ra rá se akart mászni, a ME-ot csont nélkül vette. Szépen sorban telepítgettem mindent, és röpke fél évig boldog felhasználók ritka táborába tartoztam. Aztán vettem egy 100Hz-es TV-t és (Ó én hülye! ) szerettem volna a TV-out-os kártyámat kihasználva vmi nagyot nézni. A TV Tool progi aztán úgy összeakadt a pinnacle gyári szoftverrel, hogy azt sem tudtam, hogy most épp melyik hozza a kék halált.
Vettem egy 4082B-t. Gyári CD fel. Ennek a multimédiás beállításai aztán egyenesen vittek a format C-hez.
Most egy Nérót fogok visszatenni, mert azzal már működött!
A gyári szoftver helyett egy K!Tv szoftvert nyomtam fel. Van valakinek tapasztalata ezzel? -
Integra
titán
haliho
nekem asszem egy stiduo pctv-m vagy pctv pro-m van, franc se tudja.... :)
viszont!!!
szerintem ez a szar összeakad állandóan valamivel.
olyanokat csinál hogy egyszerűen megáll a gép. csinál valamit és 5 percre kifagy. reset gombon kívül mást nem lehet csinálni.
ha türelmes vagyok és várok akkor valamikor újra indul és megy tovább a gép mintha mi sem történt volna.
majd szétvág az ideg, most csináltam komplett format c reinstallt mindenre...
és ez azóta van mióta beraktab az EB miatt a tuner kártyát....
gyári pctv szoftvert használok hozzá
létezhet hogy uninstallálni kéne a tv és text programját és más programmal kéne használnom?
ez megold valamit? -
slapec
tag
hát... ja, asszem nemsokára helyén való egy xp újrarakás.
Azé köszi -
bpeter
csendes tag
Kérek mindenkit nagyon, irja meg, ha volt már dolga WinTV-PVR-350 tv tuner-és dogot. kártyával. Én már kipróbáltam a másét ( USA-ból kapta, ezért csak NTSC-ben... ) és SUPER-nek találom. De nem tudom, hol forgalmazzák. Eddig nem találtam egy boltot...
Kösz !! -
leewi
aktív tag
MicRo**ft WINdoWS használati ideje kb. 3-4 hónap...:DD
akkor után kell használni a FORMAT C: -ot kizárólag DOS-ból és elötte adatmentés se árt...:))
ezekután ismét müxik a WInFos...hupsz...:D
nekem így tökéletesen müxik a dolog már pár éve...:C -
slapec
tag
Neem. Ahoz túl gyenge a gépem. Nem egyszerre akarom. Esténként TV-nek használom a gépet. De nem tom, mert ha fent van a nero, akkor mindig elszáll. Bár mostmár nero nélkül is ezt csinálja. Szóval csak úgy külön-külön használnám.
Amúgy érdekes módon eltűnt az msconfigom. Futtatás: msconfig és hogy nem találja. Mostmár úgyis hején van egy format C: 2 éve nem raktam újra.
Egyébb ötlet? -
slapec
tag
bocsi, de up
-
slapec
tag
Próbáltam minden lehetőséget, de sajnos nem jönnek be.
Kezdek azon filózni, hogy valaki ''másnak'' is bene lehet a keze...
Egyszerű, futtatásba beírtam hogy msconfig, és kiírta hogy nem találja. Kereseés... tényleg nincsen. Fájlvisszaálítóval sikerült. Ugyan ez a súgóval, de az már nem jött vissza :(
... ez utóbbi része szerintem (biztos) hogy vírus....
Na, de van-e valaki másnak is ötlete?
U.I.: Az előző hozzászólásban szereplő programot (a második progit :) ) hogy kell használni? -
Flashy
veterán
szerintem ez van, használj más CD író progit. bizonyos codec packokkal sem megy együtt a Pinnacle progija, oké, codecpack az gány, de attól még ugyanolyan programok meg dll-ek mint a többi, miért ne menne. pedig nemmegy. nekem megy. próbáld uninstallni mindkettőt aztán fordított sorrendben feltenni.
-
slapec
tag
Egy kis up, és csak holnap tudok jönni.
Addig lehet filózni ;] -
slapec
tag
Az egész úgy néz ki, hogy vettem egy Pinnacle PCTV Pro kártyát.
Ment is, minden nagyon szuper, távirányító, felvétel.
Most vettem egy LG (4082B) DVD-írót. Nem adtak hozzá progit (jo-jo, nem dobozos). Nem baj. Felmentem, leszedtem a Nero legfrisseb változatát, meg a Nero Visiont. Kipróbáltam mindent, megy extrán.
Na, aztán elkeveredtem a TV nézéshez.... aztán jöttis az üzi, hogy a kellemetlenségekért elnézést kérünk.
Oka, megpróbáltam még 1*
Restart, ugyan ez.
Nerot leszedtem, és ment minden f*aszná!
Jo, visszaraktam, de minden ugyan ojan lett.
Próbáltam a prog fel-le rakásával, de nem ment (és még a csatornáimat is letöröltem :((( )
Nézelődök (megoldás reményében) tovább a neroban, és a... valamijen felvételben volt, hogy Tunerről tudok egyből felvenni. Ekkor írja ki hogy a ''kstvtune.ax'' (remélem ez az) fájl nem megfelelő verziója van fent (valahogy így) ... töltsem le a javítást a http://..... címről.
Leis töltöttem, indít, és írja, hogy csak a 9.0b-n megy.
Leszedem a 9.0b-t, és indítom a javítást.
Erre elém dobja, hogy ellenőrizzem, hogy megy-e a kriptográfiai leképezés??!!
Kész vagyok, nagyon....
van-e valakinek, valami ötlete
U.I.: A driver a leg frissebb.
Aktív témák
Hirdetés
- XPS 9530 15.6" 3.5K OLED i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- RTX 4090, I9-14990 PC Eladó!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest