- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
válasz
AceMcLoud42 #14 üzenetére
Nem, mert egyreszt csak vesz, masreszt meg a Pinnacle infrovevojebe beleintegraltak egy jelfeldogozo chipet, vagyis egyedul csak arra hajlando, hogy a taviranyito jelet vegye, harmadreszt meg ugy remlik, hogy az IRDA amugy is mas frekvencian uzemel.
-
AceMcLoud42
csendes tag
Azt hiszem idevág. A távkapcsolo infra portja képes lehet adatátvitelre telefonnal?
(ha hülye a kérdés bocsi) -
slapec
tag
Sziasztok!
Az IRAssistant programban hogyis kell csinálni a hosszú lenyomást?
Ha írtátok, akkor nem értettemTehát... akkor valaki részletesebben el tudná magyarázni? Ha még nem írta senki, akkor elmagyarázná valaki részletesen?
Köszi!
[Szerkesztve] -
csemberlen
őstag
Szóval a következő történik elindul a telepítés és minden oké. Amikor elindul az Assist nevű program teszteli hardware résznél lefagy a gép. Vagy ha véletlenül továbbmegy akkor az első ujraindítás után már nem mükődik.
-
elmo
aktív tag
Nem is tudom, az valahogy nem tetszett. Meg ha jól emlékszem (azt nem is használtam, most meg már egyiket se), abban nem nagyon lehetett testreszabni a dolgokat, ill. más progikat is irányítani. Az IR A. meg mindent tud irányítani (legalábbis amire nekem szükségem volt).
Amúgy kösz a +64-es tippet, kipróbálom. -
The_Tom
senior tag
a sima progijaban ugy kell a hosszu lenyomast, hogy a sima kodhoz hozzaadsz 64-et es az jelenti a hosszut, tehat a rovid lenyomasnak es a hosszunak mas a kodja. gondolom mas progiban is hasonlo a dolog.
egyebkent a sajat programja miert nem jo hozza?? en azt hasznalom mplayerhez, stb.
Üdv. -
pingi
csendes tag
Koszonom a tippeket!
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
csemberlen #4 üzenetére
Kicsit konkrétabban ha lehet!
-
csemberlen
őstag
Hát nekünk sajnos csak ME alatt megy most éppen XP alatt nem akarja.
A másik gépünkön simán megy XP alatt. Mivel akadhat? LACI -
elmo
aktív tag
Tudom ajánlani az IR Assistant nevű progit. Nekem bevált, egyetlen hátránya, hogy nem bírtam rávenni, hogy úgy reagáljon, mintha folyamatosan lenne lenyomva az adott billentyű (azaz pl. hangerőszabályozásnál jól jött volna).
A lényeg: Bővebben: link. Otthonra ingyenes, és van hozzá az általad említett távirányítóhoz plug-in (bár a mostani telepítő már lehet, hogy alapból ismeri).. -
Latissimus Dorsi
senior tag
-
pingi
csendes tag
Sziasztok, ismer valaki olyan igyenesen letoltheto softver-t, amivel a Pinnacle pctv pro taviranyitojat lehet programozni. Pl. a taviranyitoval kikapcsolni a gepet, v. winamp vezerleshez, etc.?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest