Hirdetés
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- MWC 2025: Most akkor van vagy nincs kék Nothing Phone (3a)?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
Rival
aktív tag
<off>
Tudja-e valaki, hogy alapból miért nincs a Windows XP Idle Process-ébe beépítve szoftveres CPU hűtés? Vagy miért nem lehet utólag hozzáadni ezt a feature-t? Nem lenne szükség az alaplaphoz adott CoolerXP-re...
</off> -
Rival
aktív tag
Hátha valakinek ugyanilyen problémája van:
Nekem MSI KT4Ultra alaplapom van. A következő a jelenség: amikor az alaplaphoz adott CoolerXP fut a háttérben, akkor a PCTV képének alsó fele átmegy valamiféle zöld maszatba. Mindez Windows XP alatt... a megoldást nem
keresem, egyszerűen leállítom a CoolerXP-t, ha szükségem van a PCTV-re, csak
így feleslegesen melegszik a CPU... -
fpunto
csendes tag
Sziasztok!
Ha videóról akarok digitalizálni milyen a minősége a kártyának?
Tudnátok mutatni nekem képet vagy videót?
Engem is érdekelne a PCTV Pro, de függ a kép minőségétől. -
maniac
senior tag
Bocsi, de aki jo minosegben akar TV-t nezni az vegyen egy ALL-IN-WONDER ati-t. Annak szep kepe is van, hangja is stereo. Jobb cuccot meg nem lattam annal.
-
Egon25
csendes tag
Sziasztok, Nekem is van szerencsém egy ilyen PRO kártyához. Nagyon hálás készülék, viszonylag meg vagyok vele elégedve.
A rádió nem túl tökéletes nem is nagyon használom, illetve a kép is elég szemcsés, (valszeg antenna jel gyengeség) de ez nem érdekel nem várok tőle nagy dolgokat.
Van viszont egy schedule ''funkció'', amire morcos vagyok :DD -
Louie
tag
Na, hogy tiszta legyen a kép a PCTV Pro verzióiról. Találtam egy honlapot, ahol a teljes spec le van írva. Íme a háromféle (!) tuner:
The hardware of the ''old'' PCTVpro:
Video decoder: Conexant BT848
Stereo decoder: Micronas MSP3410D
Tuner: Temix 4006FH5
The hardware of the PCTVpro, early 2002:
Video decoder: Conexant CN 878a
Stereo decoder: Micronas MSP 3450
Tuner: Philips FM 1216
The hardware of the ''LIDL'' PCTVpro, May 2002:
Video decoder: Conexant CN 878a
Stereo decoder: Micronas MSP 3410 or 3450
Demodulator: Philips TDA 9886
Tuner: Microtune MT 2032 -
rzoli
senior tag
Sziasztok!
Én most gondolkodom egy pinnacle kártya beszerzésén. Amin még merengek, pro vagy sima. Ha jól látom a lényeges különbség a rádio ill. a stereo. Erre nekem nincs is szükségem.
Ha főleg a házi videók digitalizására használnám akkor elvileg elég a sima is. Ill. hasonló áron van e valami vas, ami kimondottan a digitalizálásra van kihegyezve, elfogadható minőségben?
Z -
Louie
tag
Na akkor ide is beírom, hogy a netes verzió és a CD-s verzió között az a különbség (a Pro verziónál), a VisionID.dll. Ez egy kb. 200 k-s fájl. Ha ezt lecseréled a netről letöltött verzióéval (tehát felülírod) egyből lesz egy pro-d (és sávszélességet...), na meg nem kell szamarakra pocsékolni az időt és 350 megát letöltened.
A TRex-et meg letöltöd. Licenc hozzá 10 k. Mégvalami? -
KovacsUr
addikt
válasz
CsendPenge #18 üzenetére
Nincs! Az illegális lenne, ugyanis nekem nincs ilyen kártyám. Szamaras fájlcserélő rendszerben 53 db gonosz kalóz megosztja.
-
KovacsUr
addikt
válasz
CsendPenge #16 üzenetére
Mi van ebben? 350 mega az iso
-
Finrod
tag
Akkor legalább 3 van.
Nekem is Pro van, kint vettem Németországban, nincs hozzá kiegészítő, viszont nem az 5.xx-es drivert adták hozzá. Viszont biztos hogy Pro, mert rádió van rajta, és az csak a Pro-n van az analóg Pinnacle PCTV-k közül.
Jut eszembe, valaki fel tudná nekem tolni valahova az Pro-khoz adott 5.xx-es driver installt? Nem azt amit letölteni lehet, hanem ami a CD-n van. -
CsendPenge
őstag
Oké srácok, elhiszem! :)) Csak kíméljetek :D
-
zoolio
tag
Köszönöm a gyors reakciókat. A kártya csont új, tutira pro: sztereó a hang, és van rajta rádió is. A tuner nagyon fura, kicsi és lapos, nem a régebbi fajtákon és más tunerkártyákon megszokott. Az esetleg nem lehet baj, hogy más tunerkártyák driver-ei bezavarnak? Le vannak szedve, de lehet, hogy valami szemét fennmaradt.
-
andorpapa
őstag
válasz
CsendPenge #8 üzenetére
Hát igen, szépen rám látnak a TV toronyból. Amúgy meg hidd el, a Pro-ból is lehet egy valag verzió. Ez már csak így megy (lásd még: Thoroughbred A vs. B című vígjáték)...
-
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge #4 üzenetére
Nem komolyan több generáció van ezekből........
Volt olyan idő, hogy rave nem is volt, de pctv, meg pctv-pro volt.... -
-
andorpapa
őstag
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
Drake barátom, nálam is van 3 jumper (Rave verzió), lehet, hogy neked kell most már vénségedre szemüveg. :) Biztosan jumper, mert a három sorból 1 le van zárva egy jumpersapkával. Én már próbáltam állítgatni, semmi hatása nem volt. Amúgy én is antennáról veszem az adást, a képminőség pedig szerintem igazán jó.
-
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge #4 üzenetére
Pro-ból is több van. Kettőről tuti tudok. Az egyikhez külön kiegészítővel lehetett a ''pro-ságot'' elérni (ez a régi). A másik a mostani, amihez már az 5.xx-es drivert adják. A két karesz még köszönő-viszonyban sincs egymással.
-
Bagoly
senior tag
válasz
CsendPenge #2 üzenetére
Elég sok pcb van ebből ám forgalomban.....lehet, hogy azon van.
A tetőantenna viszont nem épp a jó minőségről híres. Nálam UPC kábel van és az is picit szemcsés. Végül is a monitornak sokkal jobb a felbontása, mint a TV-nek > jobban kitűnik a hiba rajta. -
zoolio
tag
Sziasztok!
Vettem egy Pinnacle PCTV Pro kártyát, amit W2k alatt használnék, és gondom van a képminőséggel.
A hang úgy tűnik, hogy jó, a kép viszont nagyon szemcsés, gyenge minőségű. Mi lehet a baj? A jel UHF tetőantennáról jön, nagyon jó minőségben.
A másik, ami érdekelne, hogy a kártyán van egy jumper, három lehetséges pozícióval. Ez mire szolgál, tudja valaki?
Előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest