- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
bumper
senior tag
Ilyen fasza vidkarival nem megy??
Nekem csak egy Geforce 440 mx 64 megácskás van és azt írja a progi hogy a 1080 is okés lenne rajta.
Viszont a ''front side bus and main memory subsystems'' már gyenge lenne... ez mit jelent? Ha veszek mellé még egy félgigát akkor nem lenne gond ?? -
Akkor passzolok. Mondtam hogy csak találgatok és nekem ez tűnt logikusnak. Lehet a végén igazad lesz a procival?
Egyébként ezt a purevideo-t hol találom meg a gépen? Letöltöttem az nV oldalásól, felinstalláltam, kért egy újrainditást és utána semmi változást nem vettem észre. A terhelés nem változott és plusz programot sem találtam, ami lejátszó lehetne. -
Tényleg csak találgatás, de szerintem ilyen szinten nincs különbség a procik között. Sokkal könnyebben gondolok akkor már arra, hogy a filmnézéshez felpakolt kodekjeim számitanak valamit. (Ugye azonos VGA, driver és hasonló teljesitményű gép mellett már csak a szoftver lehet eltérő.) Nekem egy AceMCP 5.91, egy ffdshow-20050611 és egy divx6 kodek van fent.
Annál is inkább gondolok a kodek problémára, mert a saját kodekjeit használó VLC player 0.8.2 ugyanezt a videót 63-75% terheléssel játsza le! Tehát jobban terhel, mint a rendszerkodeket használó mediaplayer9, de még így is folyamatos! -
Szia Loha.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az AGP-PCIe-től függ hogy megy-e. Nekem ugyanis egy sima 6200-es AGP-s kártyával és az adataimnál lévő konfiggal az 1080p-s video is tökéletesen fut, kb 50-60%-os terheléssel. Ellenben több PCIe-s ismerős több is panaszkodott, hogy szaggat nekik nagyon. Jobb ötletem hirtelen nekem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest