- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor passzolok. Mondtam hogy csak találgatok és nekem ez tűnt logikusnak. Lehet a végén igazad lesz a procival?
Egyébként ezt a purevideo-t hol találom meg a gépen? Letöltöttem az nV oldalásól, felinstalláltam, kért egy újrainditást és utána semmi változást nem vettem észre. A terhelés nem változott és plusz programot sem találtam, ami lejátszó lehetne. -
Tényleg csak találgatás, de szerintem ilyen szinten nincs különbség a procik között. Sokkal könnyebben gondolok akkor már arra, hogy a filmnézéshez felpakolt kodekjeim számitanak valamit. (Ugye azonos VGA, driver és hasonló teljesitményű gép mellett már csak a szoftver lehet eltérő.) Nekem egy AceMCP 5.91, egy ffdshow-20050611 és egy divx6 kodek van fent.
Annál is inkább gondolok a kodek problémára, mert a saját kodekjeit használó VLC player 0.8.2 ugyanezt a videót 63-75% terheléssel játsza le! Tehát jobban terhel, mint a rendszerkodeket használó mediaplayer9, de még így is folyamatos! -
Szia Loha.
Van egy olyan sanda gyanúm, hogy az AGP-PCIe-től függ hogy megy-e. Nekem ugyanis egy sima 6200-es AGP-s kártyával és az adataimnál lévő konfiggal az 1080p-s video is tökéletesen fut, kb 50-60%-os terheléssel. Ellenben több PCIe-s ismerős több is panaszkodott, hogy szaggat nekik nagyon. Jobb ötletem hirtelen nekem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest