- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eszgabor
aktív tag
Minek ilyen erős hw, ha csak telefonálni lehet vele???
-
-
janeszgol
félisten
válasz
PirosHello #18 üzenetére
Ha 8.7 mm helyett lenne 10 mm a vastagsága (kisebb telefonnál nem baj, ha vaskosabb, mivel jobb a fogása, a tepsiknél meg pont fordítva, minél vékonyabb, annál könnyebben megfogható) és mondjuk 3000-3500 mah-s akksija.
De az ötlet tetszik, tetszene, de én, mint kompakt telefon rajongó (így ismernek itt) is beláttam, hogy a világ elment ezek mellett. Nézzétek meg a weboldalak elrendezését, de már az appok is kezdik ezt.
-
-
PirosHello
senior tag
Egy másik oldal tech rovatában közzétették a készülék méreteit is: "A 118 grammos készülék 126,8x61,85x8,7 mm-es".
-
kakuk.tamas
addikt
“az alkalmazásboltban pedig kizárólag funkcionális alkalmazások érhetők el, így sem játékok, sem szórakoztató tartalmak, sem közösségi média appok nem kaptak helyet a kínálatban.”
Fogadjunk, hogy GMS licence, így saját áruháza van.
-
domos
senior tag
Ez mióta "pici"? Az első generációs iPhone SE pl. pici, ez nagyon messze van attól.
-
Végre valaki megcsinálta, ilyet keresek már mióta. (Qin 2 Pro is jónak ígérkezett anno)
Kompakt méret, viszonylag erős hardver. Remélem elérhető lesz valami nemzetközi variánsa is.
Ettől függetlenül lehet nézek egy régi kompakt modellt, és ráhajítok egy Ubuntu Touchot.
-
NemMo
őstag
Ez nagyon gagyi lett sajnos
-
Plug Life
senior tag
A 2500-as akku a gyenge pont. 6 éve a Redmi 3S volt 5"-es képernyővel, és 4100mAh-s akku volt benne...
-
nobela
senior tag
És telefont miért nem csinálnak ekkora méretben?
A múltkor láttam valakinél egy első generációs iPhone SE-t, úgy irígyeltem érte
-
Örni
senior tag
Szóval ilyet megéri csinálni, de középkategóriás kompaktot meg nem... Ok!
-
válasz
dilajoska1 #5 üzenetére
Rémisztő kicsit amit látok. Az is lehet, hogy ejropai nyelvet sem tud? Sailfish OS-t lehetne rátenni?
-
dilajoska1
őstag
Hát szerintem bármilyen app telepíthető rá. Valószínű csak a Google keretrenszer fog hiányozni róla. Ahogy látom van saját appstore rajta.
[link] -
Segal
veterán
-
Ez a modern telefonok új anti - okos modellje.
Az ötlet jó.
Nagy merészség, hogy nincs rajta közösségi app. -
pusszycat
nagyúr
Nem tudom, ez igy ebben a formában nem életrevaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest