- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tkazmer
addikt
de az IP-jét elhet loggolni ha megteszi
azert bizonyos latogatottsag felett nem nagyon jo dolog am csakugy logolgatni, ha file-ba mentesz, szinte nincs eselyed megtalalni, ha adatbazisba, akkor meg nagyon sok helyet foglal (epp most kerte tolem a tarhelyszolgaltatom, hogyha lehet, ne logoljak mysql-be, nehany nap alatt tobb 100e sort ossze lehet igy gyujteni...) kis latogatottsagu oldalakat meg senki nem tamad, vagy ha igen, akkor nincs sok ertelme
de egyebkent egyetertek, valoban minden adatot ellenorizni kell... -
tkazmer
addikt
válasz
Mr-Pamacs #29 üzenetére
modulokból kell összeállítani
ezt úgy érted, hogy sok file-ból include-oljam össze?Minél kevesebb kérésből (pl SQL) megoldani az adott problémát.
akkor ez kizárja a kérések ciklusba helyezésétpedig az egyszerű dolog...
A kommenteket használom, igaz még nem csapatban dolgozom, csak sok a kód, és ki kell valahogy igazodni...
-
tkazmer
addikt
Na, az érdekelne engem is, főleg a ''hogyan NE programozzunk'' része. Például érdekelne, hogy mire érdemes akkor figyelni, ha az ember olyan oldalt csinál, aminek képesnek kell lennie akár több (tíz)ezer látogató/nap kiszolgálására is anélkül, hogy többszáz szervert kellene az oldal alá állítani..
-
tkazmer
addikt
[link]
de írtam már saját kis iwiw-et is blogolási, és a valódi iwiw-nél sokkal komolyabb képfeltöltési funkciókkal, valamint amit linkeltem, ahhoz is kiadok szept1-én egy komoly javítócsomagot, valamint egy újítást is(erről most még nem beszélek, de akit érdekel, hamarosan úgyis megtapasztalja..)
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest