- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
MTbc
senior tag
Kéne még egy kis segítség van ez a php vendégkönyv [link] na ebbe meg kell adni a Neved, E-mail címed és persze ez üzeneted én szeretném kivenni az e-mail cím megadását de nem megy.Segítene valaki?
-
MTbc
senior tag
Hali először is B.Ú.É.K.
aztán egy beléptető rendszert akarok csinálni ezt nem én csináltam csak találtam
az lenne a gondom hogy tudnám beállítani hogyha sikeres a belépés akkor egy megadott oldalra lépjen át?
Bejelentkezés után egy üres oldal jön be ezzel (''Sikeres bejelentkezés!<br>Kérlek frissíts) ebben egy link ami a login oldalra mutat.De én egy másik oldalra akarom irányítani.
<?php session_start(); ?>
<html><body>
<?php
if (isset($kilep))
{
session_unset();
session_destroy();
}
if (isset($_SESSION[''nev''))
{
print ''Sikeres bejelentkezés!<br>Üdvözöllek: <b>$nev</b>'';
print ''<br><a href=''' .$PHP_SELF .''?kilep='''>kilépek!</a>'';
}
else
{
if ( isset($_POST[''neved'') )
{
include(''config.php'');
$nev = $_POST[''neved'';
$pass = $_POST[''passod'';
$parancs = mysql_query(''SELECT nev, jelszo from nickek where nev = '$nev' and jelszo = '$pass''');
$eredm = mysql_num_rows($parancs);
if ($eredm==1)
{
session_register( ''nev'' );
session_register( ''pass'' );
}
}
else
{
print ''<table><form action=''.$PHP_SELF.'' method=post>
<tr><td>Login név:</td></tr><tr><td><input type=text name='neved' size=17></td></tr>
<tr><td>Jelszó:</td></tr><tr><td><input type=password name='passod' size=17></td></tr>
<tr><td><input type=submit value=Belép></td></tr></table><br><center><small><a href=regisztracio.php>Regisztráció</a></center></small>'';
}
if (isset($_POST[''neved'') && $eredm==0)
{
print ''Rossz felhasználónév, vagy jelszó!<br>'';
print ''<table><form action=''.$PHP_SELF.'' method=post>
<tr><td>Login név:</td></tr><tr><td><input type=text name='neved' size=17></td></tr>
<tr><td>Jelszó:</td></tr><tr><td><input type=password name='passod' size=17></td></tr>
<tr><td><input type=submit value=Belép></td></tr></table><br><center><small><a href=regisztracio.php>Regisztráció</a></center></small>'';
}
elseif (isset($_POST[''neved'') && $eredm==1)
{
print ''Sikeres bejelentkezés!<br>Kérlek <a href='' .$PHP_SELF .''>frissíts</a>!'';
}
}
?>
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest