- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
DArchAngel #4723 üzenetére
Kipróbáltam, és úgy tűnik jó lesz. Ma már nem tudom folytatni, teljesen kimerültem, holnap reggel ezen az úton fogok elindulni.
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET! -
KaoszTom
aktív tag
válasz
DArchAngel #4715 üzenetére
Sajnos ez sem megoldás, de biztos, hogy ilyen jellegű a probléma, mert most megint nem lép be, nem jövök rá, hogy mikor kapja meg az adatot, és mikor nem.
De ha cache probléma van, akkor egy ''szűz'' gépen elsőre be kell, hogy jöjjön. Először arra gondoltam, hogy mivel én használom local-on, és 2 webes helyen, a cache-ben összekeverednek a fájlok. De ma már próbáltam egy olyan gépen, ahol még nem töltöttem be egyik verziót sem, és nem jött be. -
KaoszTom
aktív tag
válasz
DArchAngel #4707 üzenetére
A flash-ben így hívom meg: loadVariables(''bevitel.php'', ''POST'');
És a két mező var értékéhez van megadva az adat1 és adat2. -
KaoszTom
aktív tag
Ezekről lenne szó:
Az oldal: [link]
Az ügyfélkapu menüpont, felh: kaosztom, jelszo: tomi
A flashből két változót kap, az adat1 és adat2-t, és azt veszi vissza, amit print-el iratok ki, és &beolvas= után van.
És a hozzá tartozó php: [link]
Az előbb újraindítottam a gépem, és most megint működik uw-n, előtte nem ment. -
KaoszTom
aktív tag
válasz
DArchAngel #4705 üzenetére
Most úgy érzem elmegyek favágónak, ezt már nem bírom:
Ha flashből GET-el hívom meg, és a php-ben .$_GET['adat1' ] -el hivatkozok rá nem megy se local-on, se neten.
Ha flashből POST-al hívom meg, és a php-ben .$_POST['adat1' ] -el hivatkozok rá nem megy se local-on, se neten.
Ha flashből POST-al hívom meg, és a php-ben '$adat1' -el hivatkozok rá akkor local-on tökéletes, neten egyszer megy egyszer nem.
És itt most zsákutcába is jutottam
[Szerkesztve] -
KaoszTom
aktív tag
válasz
DArchAngel #4703 üzenetére
És akkor a php részben is így hivatkozzak rá? : $_GET[ 'valami' ]
-
KaoszTom
aktív tag
válasz
DArchAngel #4701 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy flash-ből POST-al hívom meg a php-t, de ennek ellenére ott nem látja a flash-ből jövő értéket akkor sem, ha $_POST['akármi' ] -vel hivatkozok rá. Persz ez is csak a végleges tárhelyre volantkozik, uw-n most éppen nem megy, de nemrég még ment, local-ban tökéletes.
[Szerkesztve] -
KaoszTom
aktív tag
De én ezt még mindig nem értem, az a baj, hogy a honlapon van egy belépés rész ami flash, és az adatok is flash-ből jönnek. A php-ben elég azt a változó nevet leírni, ami flash-ből küldi az adatokat. De a tárhelyen nem működik az sem. Uw-n egyszer igen, egyszer nem. Oda nem tudom beírni ezt a $_POST dolgot, mert az nem segít, ott nincs POST.
Szóval én arra lennék kíváncsi, mitől lehet, az, hogy egyszer működik, egyszer nem, anélkül, hogy hozzányúlnék.. -
KaoszTom
aktív tag
Louloudaki!
Kipróbáltam ahogy írtad, és működik.
De abszolút nem értem, hogy local-ban miért ment enélkül is, és, hogy az uw-n is egyszer ment, egyszer nem...
DArchAngel!
Az if biztos, hogy teljesül, a kódrészletben nem volt benne ez a rész :
<INPUT TYPE=''HIDDEN'' NAME=''keres'' VALUE=''1''>
Ez még a keres gomb formján belül van. Engem az akasztott ki teljesen, hogy épp működött, aztán fél perc múlva meg már nem, pedig nem nyúltam hozzá. -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek légyszíves, mert meg fogok őrülni.
Csináltam egy admin részt egy honlaphoz, localhost-on tökéletesen megy, uw-n is megy, most feltettem a végleges tárhelyre, és valami nem stimml. Itt egy részlet, arról van szó, hogy első körben megjelenik egy listbox amiből ki lehet választani a tagot, és a keres gombra nyomva előjnnek az adatai. A problámám, hogy a 2. SELECT-nél a $lista tartalma már üres. Persze csak a rendes tárhelyen, uw-n, local-ban jó.
...
$lekerdez=mysql_query(''SELECT * FROM tagok'');
$sorszam=mysql_num_rows($lekerdez);
echo('<select name=''lista''>');
if($sorszam>0){
while($sor=mysql_fetch_row($lekerdez)){
echo('<option value=''');
print $sor[0];
echo ('''');
echo('>');
print $sor[4];
echo('</option>');
}
}
?>
<INPUT TYPE=''SUBMIT'' NAME=''Button'' VALUE=''Keres''>
</FORM>
<?
if($_POST[keres]==1) {
$lekerdez=mysql_query(''SELECT * FROM tagok where azonosito='$lista''');
... -
KaoszTom
aktív tag
tbs, VladimirR köszi, ez tényleg egyszerűbb mint gondoltam.
-
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Elakadtam, egy kis segítséget szeretnék: Van egy stringem amiben van több ''\\n'' és ezeket szeretném lecserélni ''\n'' -re.
Valahogy így próbáltam, de nem jó:
while($sor_pos != false) {
$sor_pos = strpos($szoveg_elkuld, '\\n');
if($sor_pos !=false){
$szoveg_elkuld = substr_replace($szoveg_elkuld, '\n ', $sor_pos-1 ,3);
}
} -
KaoszTom
aktív tag
válasz
VladimirR #4463 üzenetére
Ezt pontosan hogy adjam meg?
Lassan idegösszeomlást fogok kapni, ettől a b**i magyar nyelvtől, minek kell nekünk ékezet...
Szóval phpmyadmin-ban az egybevetésnél latin2 van, a html résznél be van állítva az ''charset=iso-8859-2'' és még mindig ? lesz az ő és ű helyett. A többi ékezet működik. -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Egy egyszerű adatbázisba mentést csinálok php segítségével, de a ő és az ű betük helyére ? -et tesz. Az adatbázisban a szöveg típusa ''latin2_hungarian_ci''.
Mi lehet a probléma? Van megoldás? -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Van egy problémám, amin nem sikerül túljutnom:
Adatbázisból kiolvasok fájlneveket, és úgy iratom ki, hogy elé teszek egy-egy checkbox-ot.
Ahova a felhasználó pipát tesz, azokat a sorokat törölni szeretném. A checkbox-ok neve megegyezik, a value pedig az azonosításhoz szükséges id.
A problémám itt következik, ha php-ben lekérem a checkbox-ok állapotát, akkor csak az utolsót kapom meg.
Gondolom valami tömbbe kéne gyűjteni. Van ötletetek?
A checkbox-okat így hozom létre:
while($sor_belso=mysql_fetch_row($lekerdez_belso)){
print ('<input type=''checkbox'' name=''torlendo'' value='''.$sor_belso[0].''' >');
print('<a href=''download/');
print $sor_belso[2];
print (''' target=''_blank''>');
print $sor_belso[2];
print ('</a><br>');
}
Köszi! -
KaoszTom
aktív tag
Sziasztok!
Egy pár beviteli mező adatait szeretném xml -ben tárolni, tudtok segíteni, vagy találok valahol erre valami egyszerű template-et?
Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- CPU léghűtés kibeszélő
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest