- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Aktív témák
-
luciferc
őstag
válasz
burgatshow #229 üzenetére
egész konkrétan: fut a B gépen egy program, ami webes felületen keresztül figyelhető, irányítható. De a B gép külső hálózatból nem elérhető, visznt az A igen, és az A már eléri a B-t is. Ezért kellene az, hogy a B gép által készített weboldalt elérjem az A gépen lévő oldal megnyitásával. Ez már megy is, az include tudja a dolgot. De nekem az is kellene, hogy a B gép által készített oldalon lévő linkek is működjenek. mondjuk most van egy ötletem: a B gép oldalainak linkejei relatívak, vagyis ha a nekik megfelelő fileokat megcsinálom az A gépen, akkor talán működhet.
-
luciferc
őstag
válasz
burgatshow #227 üzenetére
na ezt most nem értem. hogyan kell megadni az A szerveren az általad mondott infot? sima user vagyok, csak html vagy php fileokat tudok feltenni.
-
luciferc
őstag
Az lenne a nagy kérdésem, hogy megoldható-e az, hogy egy weboldalon (hívjuk A-nak) egy másik weboldal (ez legyen B) tartalma jelenjen meg, mégpedig úgy, hogy a B oldalt adó szerver azt lássa, hogy a kérés az A oldalt tartalmazó szervertől jön. Ugyanis a B gép tűzfal mögött van, nem érhető el, csak az A gépen keresztül, ezért kellene ez a trükk. Merrefele keresgessek? sima html tuti nem elég. php-ben megoldható? egyelőre ötletem sincs, hogy miket írjak be a gugliba, vagy milyen függvényt keressek php-ban.
mod: úgy tűnik a doksiból, hogy az include függvény esetleg működik (mindjárt kipróbálom), de nekem az is kellene, hogy az oldalon lévő linkek, illetve formok is menjenek, tehát a formok adatait valahogy el kell juttatnom a B géphez.[Szerkesztve]
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 3
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest