- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
szerintem mas nem kell
c-hez hasonlo szintaktika, csak sokkal egyszerubb, mondhatni igenytelenebb a nyelv
megnezed az elagazasok, a ciklusok, szintaktikajat, a valtozokezelest es utana valoban csak a fuggvenykonyvtarra lesz szukseged (peldakodokbol meg van a manualban is, de eleg sok hasznos dolog van a php.net-es doksiban a fuggvenyek leirasaihoz kapcsolodo comment-ekben is
en ezekbol tanultam, illetve letoltottem par php-s cuccot es azok kodjabol - igaz en sokkal konnyebben tanulok igy, mint konyvbol -
tbs
addikt
3-as, 4-es phphoz a Fekete Könyv elég jó volt, de bőven megúszható az ára, ha egyébként nem ez az első programnyelved...
#4824, utának: Akkor a help elég lesz neked. Egy jótanács: azonnal kezdj valami template rendszerrel dolgozni. Smarty pl. Pici, egyszerű. Magasabb értékű produkciókat tudsz így előállítani.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest