Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdm12
tag
Sziasztok! Grafikus vagyok. Elkészítettem egy webdesignt , amiben van egy header menüpontokkal logóval stb , és az egésznek avn egy fehér háttere 50% opacityvel. Alatta a főoldalon van egy kutya aminek a fülei belógnak a header mögé, direkt így csináltam, így néz ki jól. Ugye a kutya már külön html tagben van , mivel a headert a programozó fel akarja használni a többi menüponthoz is , a kutya viszont csak a főoldalon van. A programozó haverom azt mondja ezt így nem tudja megcsinálni , mert wordpressben phpvel a külön html tagben lévő részeket nem tudja egymés mögé becsúsztatni. A kérdésem az lenne mi erre a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest