- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quent1n
senior tag
válasz
Narancs #4719 üzenetére
Sajnos az ilyen CMS cuccok igénylik a normális tárhelyeket. Pl. Mediacenter, ezen nekem Joomla és WP röhögve megy. Ha ki van fizetve ha nem, érdemes elmenni máshova. Mivel évi 10ezer egy jobb tárhely nem hiszem, hogy egy kicsit komolyabb cégnek ez érvágás, cserébe egy stabil tárhelyet kaphatnak. Amikor én valakivel leülök weblapról beszélgetni azzal kezdem, hogy kell egy profi tárhely ez évi 10+ k, ha erre nem áldoz akkor kár folytatnunk a beszélgetést mert ez mindennek az alapja. Szerencsére idáig 10 ből 9 emberrel sikerült megértetnem, hogy mindenki érdeke, hogy a weblapja egy profi tárhelyen legyen.
-
Quent1n
senior tag
Sziasztok!
Eddig wampservert használtam minden hiba nélkül. Azonban ma érdekes hibába botlottam, mikor másnak probáltam telepíteni. A gépén Apache volt azt leszedtem. wampserver2.0g föl de az mbstring-dll -t nem birja nyitni-
A hiba: "This application has failed to start because php_mbstring.dll was not found. Re-installing the application may fix the problem. "
Újraraktam. Kb 10szer. Már fél napja bújom a netet megköszönném, ha valaki tudna segíteni mert így nem megy a phpmyadmin és az sqllite se ugye. Az oprendszer Win7. Próbáltam a 20.i-t s felrakni de az egyáltalán nem indult el és hibaüzit se dobott. Remélem valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest