- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Íme az új Android Auto!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Nem lett arányos a fogyókúra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jbauer05
tag
Üdv segítséget kérnék.
Hogy tudnék megosztani a helyi hálózaton egy általam készített oldalt? Mi kellene hozzá ?
-
jbauer05
tag
válasz
fordfairlane #15243 üzenetére
Igen, post a metódusa. A változót azért írtam át, hát ha amiatt nem megy, de miután kijavítottam akkor is rossz volt, de az amit írtál az már jó lett, köszönőm !
Az még megkérdezhetném, hogy létezik a phpban a C# féle try-cacth ? Mert olyasmit szeretnék csinálni, hogy adva van hat checkbox, ellenőrizze, hogy valamelyik aktív-e, és ha igen akkor hajtsa végre azokat a feltételeket arra a hat checkboxra amit megadtam, de ha egyik se aktív akkor írja ki, hogy nincs bepipálva semmi. Ezt, hogy kellene megcsinálni, mert ötletem sincsen.
-
jbauer05
tag
Üdv, segítséget szeretnék kérni!
Még kezdő vagyok a php nyelvben. Egy checkboxot szeretnék feltétellel lekérdezni, hogy aktív-e, de nem akar összejönni mert akkor is kiprinteli ha nem aktív.
A checkbox kódja: <input name="csekk1" type="checkbox" id="csekk1" />
a feltétel : $csekk1=isset($_POST["csekk1"]);
if ($csekk==1);
{
print "be van pipálva";
}
Mit ronthattam el ? Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest