- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redpaladin
tag
Megprobáltam,sajnos nem müködött. Bár az XP alatt egyből elindult a Apache szerver,csak a Vista alatt van valami gond.
Azon gondolkozom,hogy ha megváltoztatom a portot akkor müködne? Alapbeállítás szerinti port van: 80. S Xamp alatt hogy tudom átállítani más portot,mondjuk 81.re?
Más tippem nincs! -
Redpaladin
tag
Sziasztok!
Telepítéssel kapcsolatban van a problémám,s mindenféle módszert kipróbáltam már ezért fordulok hozzátok,hátha közületek valaki tudna nekem segíteni.
Telepítettem: Xampp -ot,s előtte leállítottam a UAC-t ahogy kérte a telepítő,de sajnos localhost nem jön be. A control panelben asszontja porthiba miatt nem indul el a apache szerver,s mindenféle portot állítottam,de eddig nagy semmi. Gondoltam,sebaj,ott van még a Wamp,de sajnos vele se jutottam előrébb,ugyanugy nem indul el a localhost...
Szerintetek mi a hiba? Vistával van a gond? Vagy vírusirtó tűzfala babrál vele?
Nagyon remélem tudd valaki segíteni,mivel munkámhoz kellene s nagyon megszívok a munkahelyemen.... -
Redpaladin
tag
moodle-t szerettem volna feltelepiteni a windowsra, és ehhez kellett ISS6 + PHP + MYSQL-t telepiteni ehhez volt segitségem az alábbi linken a részletes leírás,hogy hogyan csináljam.
http://docs.moodle.org/hu/Dokument%C3%A1ci%C3%B3_rendszergazd%C3%A1knak
De PHP-résznél a PHP ISS module-val telepítéskor megszakad a telepités s lenti angol hibaüzenetel lép ki:
There is a problem with this Windows Installer package. A script required for this to complete could not be run. Contact your support presonnel or package vendor.
Megoldásként probálkoztam a
http://bugs.php.net/bug.php?id=43639
oldalrol vett megoldást alkalmazni,hogy egy parancsfájlt keráljak alábbi tartalommal: msiexec /i C:\php-5.2.5-win32-installer.msi
De sajnos igy is ugyanugy megjelenik a hibaüzenet.
Szerintetek mi lehet a megoldás! Alig tudok valamit angolul,igy csak ugy "körülbelüztem" ki a angol szövegből,hogy mi lenne a teendő. Lehet,hogy én csináltam valamit rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bluetooth hangszórók
- Horgász topik
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Synology NAS
- Formula-1
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest