- Macrodroid
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #7649 üzenetére
Köszi!
Igen, ezzel töltöttem a tegnap estét, hogy az egészet átnézzem. Szerencsére csak két ilyen változónevet használtam, azokat lecseréltem gyorsan. (pedig szeretem úgy csinálni, hogy azonos, ha ugyan olyan a tartalom, pl ha az adott, bejelentkezett ember neve a $_SESSION['felhasznalonev']-ben van, és közben valamiért kell egy másik felhasználó neve, akkor az a $felhasznalonev-be kerül... így jobban követhető nekem. Még jó, hogy itt most ilyesmi nem nagyon kellett. )
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #7638 üzenetére
Kipróbáltam egy alkönyvtárban egy teszt php-val, és ezzel a htaccess-szel... onnantól nem fut semmi, egy "A program nem futtatható!" felirat jelenik meg, és kész.
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #7638 üzenetére
Köszi!
Nem tudom, hogy engedélyezett-e... sajnos nem olyan egyszerű a helyzet, mert az oldal már fut egy olyan tárhelyen, amihez csak FTP hozzáférésem van, nem látok admin felületet, nem tudok velük beszélni, stb... kísérletezni meg nem lehet menet közben...
-
Male
nagyúr
válasz
fordfairlane #7632 üzenetére
Igen, már megfejtettük.... amikor én kezdtem a PHP-t, akkor ez már rég alapból kikapcsolt volt, így nem is gondoltam rá. Továbbítottam nekik, hogy kapcsolják már ki így 2011-ben, a kódot meg ellenőriztem, hogy ne okozhasson problémát.
-
Male
nagyúr
válasz
fordfairlane #7627 üzenetére
Akkor semmi gond nincs... szóval a hiba tulajdonképpen az, hogy a PHP változók egy idő után egyszerűen átvándorolnak a nevüknek megfelelő helyre a SESSION tömbbe... nem hinném, hogy ez normális viselkedés.
-
Male
nagyúr
...hát ez egy vicc...
Csináltam egy PHP-t, ennyi az egész:
session_start();
$_SESSION['csid'] = 69;
print"{$_SESSION['csid']}<br />";
$csid = 0;
print"{$_SESSION['csid']}<br />";Lefut egyszer, kiírja, hogy:
69
69...nyomok egy oldal frissítését, erre kiírja, hogy:
69
0Átírtam a kódot a következő képpen:
session_start();
$_SESSION['csid'] = 69;
print"{$_SESSION['csid']}<br />";
$csid = 5;
print"{$_SESSION['csid']}<br />";Lefut egyszer, kiírja, hogy:
69
69...nyomok egy oldal frissítését, erre kiírja, hogy:
69
5Én vagyok hülye, vagy ez a szerver "érdekesen" viselkedik?
-
Male
nagyúr
Gyors PHP kérdésem lenne, mert ezt egyszerűen nem tudom felfogni...
Kezdeti állapot például:
$_SESSION['akarmi'] = 5;
Későbbi részen:
$akarmi = 0;
if(isset($_SESSION['akarmi']) && preg_match('/^([0-9]{1,7})$/',$_SESSION['akarmi'])){
$akarmi = $_SESSION['akarmi'];
}Közvetlenül ezután ha kiíratom a $akarmi-t, akkor az 0, és a $_SESSION['akarmi'] szintén 0.
Olyan, mintha a $akarmi = $_SESSION['akarmi']; fordítva működne, és balról jobbra adna értéket.Mégis mi okozhatja ezt? Megkerültem a problémát úgy, hogy a $akarmi-nek nincs alapértelmezett értéke, hanem egy else ágban kapja meg a 0-t, de a miértre nem jöttem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macrodroid
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Starlink
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged