Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi!
Igen, ezzel töltöttem a tegnap estét, hogy az egészet átnézzem. Szerencsére csak két ilyen változónevet használtam, azokat lecseréltem gyorsan. (pedig szeretem úgy csinálni, hogy azonos, ha ugyan olyan a tartalom, pl ha az adott, bejelentkezett ember neve a $_SESSION['felhasznalonev']-ben van, és közben valamiért kell egy másik felhasználó neve, akkor az a $felhasznalonev-be kerül... így jobban követhető nekem. Még jó, hogy itt most ilyesmi nem nagyon kellett. )
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kipróbáltam egy alkönyvtárban egy teszt php-val, és ezzel a htaccess-szel... onnantól nem fut semmi, egy "A program nem futtatható!" felirat jelenik meg, és kész.
-
Male
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszi!
Nem tudom, hogy engedélyezett-e... sajnos nem olyan egyszerű a helyzet, mert az oldal már fut egy olyan tárhelyen, amihez csak FTP hozzáférésem van, nem látok admin felületet, nem tudok velük beszélni, stb... kísérletezni meg nem lehet menet közben...
-
Male
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Igen, már megfejtettük.... amikor én kezdtem a PHP-t, akkor ez már rég alapból kikapcsolt volt, így nem is gondoltam rá. Továbbítottam nekik, hogy kapcsolják már ki így 2011-ben, a kódot meg ellenőriztem, hogy ne okozhasson problémát.
-
Male
nagyúr
válasz
fordfairlane
üzenetére
Akkor semmi gond nincs... szóval a hiba tulajdonképpen az, hogy a PHP változók egy idő után egyszerűen átvándorolnak a nevüknek megfelelő helyre a SESSION tömbbe... nem hinném, hogy ez normális viselkedés.
-
Male
nagyúr
...hát ez egy vicc...
Csináltam egy PHP-t, ennyi az egész:
session_start();
$_SESSION['csid'] = 69;
print"{$_SESSION['csid']}<br />";
$csid = 0;
print"{$_SESSION['csid']}<br />";Lefut egyszer, kiírja, hogy:
69
69...nyomok egy oldal frissítését, erre kiírja, hogy:
69
0Átírtam a kódot a következő képpen:
session_start();
$_SESSION['csid'] = 69;
print"{$_SESSION['csid']}<br />";
$csid = 5;
print"{$_SESSION['csid']}<br />";Lefut egyszer, kiírja, hogy:
69
69...nyomok egy oldal frissítését, erre kiírja, hogy:
69
5Én vagyok hülye, vagy ez a szerver "érdekesen" viselkedik?
-
Male
nagyúr
Gyors PHP kérdésem lenne, mert ezt egyszerűen nem tudom felfogni...
Kezdeti állapot például:
$_SESSION['akarmi'] = 5;
Későbbi részen:
$akarmi = 0;
if(isset($_SESSION['akarmi']) && preg_match('/^([0-9]{1,7})$/',$_SESSION['akarmi'])){
$akarmi = $_SESSION['akarmi'];
}Közvetlenül ezután ha kiíratom a $akarmi-t, akkor az 0, és a $_SESSION['akarmi'] szintén 0.
Olyan, mintha a $akarmi = $_SESSION['akarmi']; fordítva működne, és balról jobbra adna értéket.Mégis mi okozhatja ezt? Megkerültem a problémát úgy, hogy a $akarmi-nek nincs alapértelmezett értéke, hanem egy else ágban kapja meg a 0-t, de a miértre nem jöttem rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Assetto Corsa Rally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,16-32GB/128-512,jó akku,Win.11,szép
- Vadonatúj, bontatlan MacBook AIR 13,6 (2025) M4 CHIP 16/256GB silver ALZA számla 3 év Apple garancia
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Apple Watch 8 45mm Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4571
- iPhone 12 Pro Max 256GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4570 1 hónap garanciával:11900
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest