- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfa20
senior tag
válasz
Sk8erPeter #14257 üzenetére
a lényeg hogy ingyenes és amire nekem kell arra jó.
-
alfa20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #14252 üzenetére
Esetleg hátha még EZ is érdekel, én itt szoktam próbálkozni, ezt bárhonnan elérem szerkesztés céljából, egyszerű, de azért használható. FTP-re is lehet csatlakozni, de ATW-re sajnos nem sikerült még, azt szerintem nem szereti.
-
alfa20
senior tag
válasz
PumpkinSeed #14250 üzenetére
Mit szóltok ehhez az oldalhoz?
-
alfa20
senior tag
sziasztok,
lehet nem jó helyre írok de egyenlőre nem tudok hogy álljak neki annak amit szeretnék:
Adott egy Excel tábla ami hat másik táblából keresi össze az adatokat, a kész táblát (amiben van egy rakat függvény) kellene valahogy úgy elérhetővé tenni szerveren, hogy egyes felhasználók web-es felületen keresztül csak a saját adataikat lássák a másikét ne, és ha beírják a saját adataikat, akkor a függvények működjenek (többnyire HA és FKERES függvény, ha esetleg ez érdekes).
van ötlet, hogyan és mivel próbálkozzak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest