Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Jól van. Megnyugodtam. Tudtam én hogy jó helyre írok.
Akkor csak blöffölt a srác, az általad felsoroltak közül csak a fix IP cím van meg.
A srác nem dolgozik semmiféle ilyen szolgáltatónál, és nem is volt annyira durva dolog hogy akárki csak úgy kiadja a bizalmas infókat. Ráadásul nem ért ennyire az ilyen dolgokhoz, azt is megtudtam.Köszönöm a gyors segítséget !
További jó fórumozást mindenkinek -
Ateszzero
őstag
Én is erre gondoltam.
Ugyan nem dinamikus az IP címem, fix, de ahhoz szerintem nagyon zseninek kéne lenni hogy bárki egy hozzászóló emberkének le tudja kérni az IP-jét.
Esetleg ha rákattintok egy ilyen IP lekérő oldalra és azt elküldi neki e-mail-be vagy valamibe.
Azt hogy egyből nevet is társítson mellé és lakcímet, azt szerintem lehetetlen elérni akármilyen nagy hacker az illető. A szolgáltatóval meg nincs olyan kapcsolatba. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Volna egy kérdésem, de nem találom a megfelelő topikot ahol megkérdezzem , így ha nem haragudtok, felteszem itt, ahogy olvasgatom a topikot lesznek itt is hozzáértő emberek vagy aki elirányít a megfelelő topikba.
Az lenne a kérdésem hogy egy 5mp.eu oldalon az egyik hozzászóló emberke fenyegetőzik hogy ő le tudja kérni a másik hozzászóló ip címét és ki tudja deríteni ki is ő valójában és ki lapul a nicknév alatt.
Ezt meg csinálni? Ha meglehet hogyan? Nem baj ha nem áruljátok el hogyan, de jó lenne ha legalább azt leírnátok lehetséges-e.
Itt egy ilyen oldal.[link]
A szóban forgó oldalt inkább nem linkelem, lennt a hozzászólók ip címeire gondolok .
Sok múlik ezen, kérlek titeket segítsetek.Engem fenyegetett meg valaki.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Classic / Xbox 360
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest