- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Jól van. Megnyugodtam. Tudtam én hogy jó helyre írok.
Akkor csak blöffölt a srác, az általad felsoroltak közül csak a fix IP cím van meg.
A srác nem dolgozik semmiféle ilyen szolgáltatónál, és nem is volt annyira durva dolog hogy akárki csak úgy kiadja a bizalmas infókat. Ráadásul nem ért ennyire az ilyen dolgokhoz, azt is megtudtam.Köszönöm a gyors segítséget !
További jó fórumozást mindenkinek -
Ateszzero
őstag
Én is erre gondoltam.
Ugyan nem dinamikus az IP címem, fix, de ahhoz szerintem nagyon zseninek kéne lenni hogy bárki egy hozzászóló emberkének le tudja kérni az IP-jét.
Esetleg ha rákattintok egy ilyen IP lekérő oldalra és azt elküldi neki e-mail-be vagy valamibe.
Azt hogy egyből nevet is társítson mellé és lakcímet, azt szerintem lehetetlen elérni akármilyen nagy hacker az illető. A szolgáltatóval meg nincs olyan kapcsolatba. -
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
Volna egy kérdésem, de nem találom a megfelelő topikot ahol megkérdezzem , így ha nem haragudtok, felteszem itt, ahogy olvasgatom a topikot lesznek itt is hozzáértő emberek vagy aki elirányít a megfelelő topikba.
Az lenne a kérdésem hogy egy 5mp.eu oldalon az egyik hozzászóló emberke fenyegetőzik hogy ő le tudja kérni a másik hozzászóló ip címét és ki tudja deríteni ki is ő valójában és ki lapul a nicknév alatt.
Ezt meg csinálni? Ha meglehet hogyan? Nem baj ha nem áruljátok el hogyan, de jó lenne ha legalább azt leírnátok lehetséges-e.
Itt egy ilyen oldal.[link]
A szóban forgó oldalt inkább nem linkelem, lennt a hozzászólók ip címeire gondolok .
Sok múlik ezen, kérlek titeket segítsetek.Engem fenyegetett meg valaki.
Előre is köszönöm mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Tesla topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest