Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Ismét én vagyok...
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy létezik-e olyan előre megírt motor, amivel a szanalmas.hu vagy az ize.hu-hoz hasonló oldalakat lehetne futtatni? Tehát userek postolnak, lehet kommentelni, taggelni, értékelni, az utolsó komment megjelenik a post alatt, stb... -
CWorm
aktív tag
Közben találtam már egy kódot, ami így néz ki:
<?php
$filename = 'galleries/0001';
if (file_exists($filename)) {
echo "Added: " . date("F d Y", fileatime($filename));
}?>
Ez kell nekem, kiírja a könyvtár létrehozásának dátumát és tök frankó. Már csak azt szeretném megoldani, hogy a $filename ne állandó legyen, mert a galleries könyvtáron belül minden könyvtárnak a saját dátumát szeretném kiíratni.
Mivel ugye ezt már egy kész scriptbe szeretném beilleszteni, ezért meg van már írva a könyvtárak sorban beolvasása és kiírása, csak én nem nagyon értek hozzá, meg nem tudom, hogy lehetne a filename után behelyettesíteni. Amúgy a galériák kilistázásának a környékén ilyenek vannak, hogy:<?php echo $sg->gallery->galleries[$j]->thumbnailLink(); ?>
<?php echo $sg->gallery->galleries[$j]->nameLink() ?><br />
<?php echo $sg->gallery->galleries[$j]->itemCountText() ?><br />
<?php echo $sg->gallery->galleries[$j]->summary() ?>Gondolom valami olyasmit kéne írnom a $ filename = ' '-be, hogy 'galleries/$sg->valami...' próbálgattam de nem működött egyelőre sehogy.
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok kedves emberek!
Sajnos még nem értek a php-hez (de nemsokára tanulunk róla), ezért a segítségetek szeretném kérni. Van egy képgalériás oldalam, amihez a singapore nevű scriptet használom. Pár dolgot már sikerült testreszabnom vele, de most nem boldogulok. Annyit szerenék csak elérni, hogy az albumok kilistázásakor ne csak az album nevét és a benne található képek számát írja ki, hanem a könyvtár létrehozásának dátuma alapján a feltöltés dátumát is. A hu.php.net-en találtam már sima dátum kiírató scriptet, de az csak mai napot írja ki, én pedig nem tudom hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy könyvtár létrehozása alapján írja ki... szóval remélem érthető voltam.
Ha kell, küldök a scriptből szükséges fájlokat, ami alapján egy hozzáértő meg tudja mondani, milyen kóddal lehet ezt végrehajtani. Nagyon megköszönném a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Autós topik
- Yettel topik
- Fallout New Vegas
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gyúrósok ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Sony TA FE530R
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- TP-Link HX220 WIFI AP ÚJ BONTATLAN.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest