- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Ismét én vagyok...
Azt szeretném megkérdezni tőletek, hogy létezik-e olyan előre megírt motor, amivel a szanalmas.hu vagy az ize.hu-hoz hasonló oldalakat lehetne futtatni? Tehát userek postolnak, lehet kommentelni, taggelni, értékelni, az utolsó komment megjelenik a post alatt, stb... -
CWorm
aktív tag
Közben találtam már egy kódot, ami így néz ki:
<?php
$filename = 'galleries/0001';
if (file_exists($filename)) {
echo "Added: " . date("F d Y", fileatime($filename));
}?>
Ez kell nekem, kiírja a könyvtár létrehozásának dátumát és tök frankó. Már csak azt szeretném megoldani, hogy a $filename ne állandó legyen, mert a galleries könyvtáron belül minden könyvtárnak a saját dátumát szeretném kiíratni.
Mivel ugye ezt már egy kész scriptbe szeretném beilleszteni, ezért meg van már írva a könyvtárak sorban beolvasása és kiírása, csak én nem nagyon értek hozzá, meg nem tudom, hogy lehetne a filename után behelyettesíteni. Amúgy a galériák kilistázásának a környékén ilyenek vannak, hogy:<?php echo $sg->gallery->galleries[$j]->thumbnailLink(); ?>
<?php echo $sg->gallery->galleries[$j]->nameLink() ?><br />
<?php echo $sg->gallery->galleries[$j]->itemCountText() ?><br />
<?php echo $sg->gallery->galleries[$j]->summary() ?>Gondolom valami olyasmit kéne írnom a $ filename = ' '-be, hogy 'galleries/$sg->valami...' próbálgattam de nem működött egyelőre sehogy.
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok kedves emberek!
Sajnos még nem értek a php-hez (de nemsokára tanulunk róla), ezért a segítségetek szeretném kérni. Van egy képgalériás oldalam, amihez a singapore nevű scriptet használom. Pár dolgot már sikerült testreszabnom vele, de most nem boldogulok. Annyit szerenék csak elérni, hogy az albumok kilistázásakor ne csak az album nevét és a benne található képek számát írja ki, hanem a könyvtár létrehozásának dátuma alapján a feltöltés dátumát is. A hu.php.net-en találtam már sima dátum kiírató scriptet, de az csak mai napot írja ki, én pedig nem tudom hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy könyvtár létrehozása alapján írja ki... szóval remélem érthető voltam.
Ha kell, küldök a scriptből szükséges fájlokat, ami alapján egy hozzáértő meg tudja mondani, milyen kóddal lehet ezt végrehajtani. Nagyon megköszönném a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- BestBuy topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Classic / Xbox 360
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest