- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok kedves emberek!
Sajnos még nem értek a php-hez (de nemsokára tanulunk róla), ezért a segítségetek szeretném kérni. Van egy képgalériás oldalam, amihez a singapore nevű scriptet használom. Pár dolgot már sikerült testreszabnom vele, de most nem boldogulok. Annyit szerenék csak elérni, hogy az albumok kilistázásakor ne csak az album nevét és a benne található képek számát írja ki, hanem a könyvtár létrehozásának dátuma alapján a feltöltés dátumát is. A hu.php.net-en találtam már sima dátum kiírató scriptet, de az csak mai napot írja ki, én pedig nem tudom hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy könyvtár létrehozása alapján írja ki... szóval remélem érthető voltam.
Ha kell, küldök a scriptből szükséges fájlokat, ami alapján egy hozzáértő meg tudja mondani, milyen kóddal lehet ezt végrehajtani. Nagyon megköszönném a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- Legion Pro 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 4070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- RETRO CPU-k , asztali és notebook!
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest