- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nem lesz iPhone 19
- Szerényebb kivitelben is elérhető a Realme GT 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok kedves emberek!
Sajnos még nem értek a php-hez (de nemsokára tanulunk róla), ezért a segítségetek szeretném kérni. Van egy képgalériás oldalam, amihez a singapore nevű scriptet használom. Pár dolgot már sikerült testreszabnom vele, de most nem boldogulok. Annyit szerenék csak elérni, hogy az albumok kilistázásakor ne csak az album nevét és a benne található képek számát írja ki, hanem a könyvtár létrehozásának dátuma alapján a feltöltés dátumát is. A hu.php.net-en találtam már sima dátum kiírató scriptet, de az csak mai napot írja ki, én pedig nem tudom hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy könyvtár létrehozása alapján írja ki... szóval remélem érthető voltam.
Ha kell, küldök a scriptből szükséges fájlokat, ami alapján egy hozzáértő meg tudja mondani, milyen kóddal lehet ezt végrehajtani. Nagyon megköszönném a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vicces képek
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Automata kávégépek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3711, 100% AKKUMULÁTOR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest