- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Tasker
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- LTE frekvenciák
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Sziasztok kedves emberek!
Sajnos még nem értek a php-hez (de nemsokára tanulunk róla), ezért a segítségetek szeretném kérni. Van egy képgalériás oldalam, amihez a singapore nevű scriptet használom. Pár dolgot már sikerült testreszabnom vele, de most nem boldogulok. Annyit szerenék csak elérni, hogy az albumok kilistázásakor ne csak az album nevét és a benne található képek számát írja ki, hanem a könyvtár létrehozásának dátuma alapján a feltöltés dátumát is. A hu.php.net-en találtam már sima dátum kiírató scriptet, de az csak mai napot írja ki, én pedig nem tudom hogyan lehetne azt megcsinálni, hogy könyvtár létrehozása alapján írja ki... szóval remélem érthető voltam.
Ha kell, küldök a scriptből szükséges fájlokat, ami alapján egy hozzáértő meg tudja mondani, milyen kóddal lehet ezt végrehajtani. Nagyon megköszönném a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Jogász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Klipsch R-120SW aktív Mélynyomó / Subwoofer - 1,5 év garanciával
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP Probook 450 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest