Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
válasz
Sk8erPeter #15235 üzenetére
És valami normálisabb ingyenes tárhelyet tudnál ajánlani? Fel kell majd töltenem valahová. Az atw-t is csak azért próbáltam ki, mert még csak egyszer csináltam ilyet, mindig localhoston dolgoztunk.
-
laceeeboy
tag
atw.hu-t ismeri valaki?Feltöltöttem az oldalt, de valószínűleg elírtam valamit a connect.php-ban.ami eddig localhost volt oda atw.hu kell, vagy repuljunk.atw.hu vagy mysql.atw.hu, vagy micsoda?Meg lett.A session_start() hibákról esetleg valaki tud valamit? atw.hu-n is van egy ilyen kérdés a GYIK-ben, de üres a válasz helye.
Ez is meg lett, tmp könyvtár hiányzott. -
laceeeboy
tag
Ne káromkodjatok már, mi ez a sok alien szó?
-
laceeeboy
tag
-
laceeeboy
tag
Köszi a gyors választ, találtam jQuery-s megoldást, és működik is, bár a paraméterek változtatásával nem törődik, de legalább már ennyi is van. Plusz a design sem jelenik meg, egyszerű szövegként ott van, hogy 1 2 3 4 ..., de ha rákattintok lapoz, és ez a lényeg egyelőre.
Az, hogy magamnak írjak egyet PHP-ban, szerintem egyelőre felejtős, kicsit pályát tévesztettem én ezzel a webprog-gal
Bár érdekel a téma, de egyre csak azt veszem észre, ahogy mélyül a víz, hogy nincs meg hozzá a programozói gondolkodásmódom. Legalábbis másoknak tök logikus dolgokon van, hogy órákat gondolkozok és semmi.
-
laceeeboy
tag
Hali!
Sok körülbelüli kulcsszóra rákerestem a topikban, de nem találtam magamnak megoldást.
Az a helyzet, hogy írom a szakdolgozatomat, és mivel webprogramozást tanulok, egy weboldalt kell készítenem mindenfélével.
Elkezdtem a PHP részét, de nem vagyok nagyon jártas a témában, így el is akadtam hamar.A problem.:
Az oldalon van egy hírek menüpont, ha rámegyünk adatbázisból kilistázza a híreket. Igen ám, de egy oldalra csak 3 hírt szeretnék, amit a limit-tel meg is oldottam. Viszont sehogy sem tudok összehozni egy lapozót ami működhetne.
Szétgugliztam az ujjaimat, de nem bírtam működésre bírni a talált lapozó kódokat. Ha valakinek lenne egy kis ideje közepes-szájbarágós szinten elmagyarázni ezt a részt, azt nagyon megköszönném.
Itt a kód.:
<?php
$query = "SELECT * FROM hirek LIMIT 0, 3";
$result = mysqli_query($mysqli, $query);
while($row = mysqli_fetch_array($result))
{
echo"<h3>".$row[1]."</h3> <span>".$row[2]."</span>";
}
?>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest