- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceeeboy
tag
válasz
Sk8erPeter #15235 üzenetére
És valami normálisabb ingyenes tárhelyet tudnál ajánlani? Fel kell majd töltenem valahová. Az atw-t is csak azért próbáltam ki, mert még csak egyszer csináltam ilyet, mindig localhoston dolgoztunk.
-
laceeeboy
tag
atw.hu-t ismeri valaki?Feltöltöttem az oldalt, de valószínűleg elírtam valamit a connect.php-ban.ami eddig localhost volt oda atw.hu kell, vagy repuljunk.atw.hu vagy mysql.atw.hu, vagy micsoda?Meg lett.A session_start() hibákról esetleg valaki tud valamit? atw.hu-n is van egy ilyen kérdés a GYIK-ben, de üres a válasz helye.
Ez is meg lett, tmp könyvtár hiányzott. -
laceeeboy
tag
Ne káromkodjatok már, mi ez a sok alien szó?
-
laceeeboy
tag
-
laceeeboy
tag
Köszi a gyors választ, találtam jQuery-s megoldást, és működik is, bár a paraméterek változtatásával nem törődik, de legalább már ennyi is van. Plusz a design sem jelenik meg, egyszerű szövegként ott van, hogy 1 2 3 4 ..., de ha rákattintok lapoz, és ez a lényeg egyelőre.
Az, hogy magamnak írjak egyet PHP-ban, szerintem egyelőre felejtős, kicsit pályát tévesztettem én ezzel a webprog-gal
Bár érdekel a téma, de egyre csak azt veszem észre, ahogy mélyül a víz, hogy nincs meg hozzá a programozói gondolkodásmódom. Legalábbis másoknak tök logikus dolgokon van, hogy órákat gondolkozok és semmi.
-
laceeeboy
tag
Hali!
Sok körülbelüli kulcsszóra rákerestem a topikban, de nem találtam magamnak megoldást.
Az a helyzet, hogy írom a szakdolgozatomat, és mivel webprogramozást tanulok, egy weboldalt kell készítenem mindenfélével.
Elkezdtem a PHP részét, de nem vagyok nagyon jártas a témában, így el is akadtam hamar.A problem.:
Az oldalon van egy hírek menüpont, ha rámegyünk adatbázisból kilistázza a híreket. Igen ám, de egy oldalra csak 3 hírt szeretnék, amit a limit-tel meg is oldottam. Viszont sehogy sem tudok összehozni egy lapozót ami működhetne.
Szétgugliztam az ujjaimat, de nem bírtam működésre bírni a talált lapozó kódokat. Ha valakinek lenne egy kis ideje közepes-szájbarágós szinten elmagyarázni ezt a részt, azt nagyon megköszönném.
Itt a kód.:
<?php
$query = "SELECT * FROM hirek LIMIT 0, 3";
$result = mysqli_query($mysqli, $query);
while($row = mysqli_fetch_array($result))
{
echo"<h3>".$row[1]."</h3> <span>".$row[2]."</span>";
}
?>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- i5-13600KF, RX 9070, DDR5 32GB, 1 TB M.2, Fractal North TG és sok garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged