Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Jé, pedig korábban ezt a cikket már láttam pár éve.

DE báázeg, ezek szerint "a következő kérésnél már a webszerver szolgálja ki a fájlt, anélkül, hogy a php egyáltalán betöltődne".
Akkor bocsánatot kerék.
Most hirtelen nem vágom, hogy ez hogyan is működik, még nem használtam, úgyhogy visszahúzódom a teknőspáncélomba, és utánaolvasok. 
-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Idézek: "feltöltés után csak egy Galériát készítenék, amiben mind a thumb, mind a normál kép vízjelezett."
Tehát nem. Betenném egy mappába, lehetőleg olyanba ami nem publikus. Majd galériát készítenék belőle. Bár ha csak galériának kell akár, aztán mehet a levesbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K + objektívek
- R5 5600X/32GB DDR4/6700 XT 12GB/1TB M2 P4+2TB M2 P3 SSD/Ss GX 750W/G213/Razer DA3+pad/FHD 170Hz 24"
- Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- 14000 expo - Sony A6100 megkímélt állapotban, gyári dobozában és összes tartozékával OLVASS LEÍRÁST!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Most hirtelen nem vágom, hogy ez hogyan is működik, még nem használtam, úgyhogy visszahúzódom a teknőspáncélomba, és utánaolvasok.