Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Miért kellene neked komplett osztályt létrehozni? Létrehozták neked a PHP fejlesztői, pont ezt linkeltem be, hogy mit tudnál felhasználni a célra. Csak használnod kell az előre megírt függvényeket, és ennyi. Nem nézted meg, amiket linkeltem?

Most gyorsan kipróbáltam egy szabályos HTML-tartalmú tesztfájllal, és ez tök jól működik, hogy egy adott id-t lekérve lecserélem a tartalmat:
<?php
$doc = new DomDocument();
$doc->loadHTMLFile('../testfile.php');
$lorem_ipsum = $doc->getElementById('lorem_ipsum');
$lorem_ipsum->nodeValue = 'pista';
$newHtmlContent = $doc->saveHTML();
echo $newHtmlContent;Így itt a <p id="lorem_ipsum">....</p> elem tartalmát módosítja arra, hogy "pista".
Nálad nyilván $doc->getElementById('headerBody'); lenne ennek megfelelője, és a nodeValue-ba a saját tartalmadat kellene pakolni - de akár azt is megcsinálhatod, hogy hozzáfűzöl/eléraksz a jelenlegi tartalomhoz még valamit, valahogy így:$lorem_ipsum->nodeValue = 'pista' . $lorem_ipsum->nodeValue;
Egyébként lehet, hogy ez a DOMDocument nem a leggyorsabb, de mint látható, nagyon jól használható XML- és (X)HTML-tartalmak feldolgozására, módosítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest