Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Miért kellene neked komplett osztályt létrehozni? Létrehozták neked a PHP fejlesztői, pont ezt linkeltem be, hogy mit tudnál felhasználni a célra. Csak használnod kell az előre megírt függvényeket, és ennyi. Nem nézted meg, amiket linkeltem?

Most gyorsan kipróbáltam egy szabályos HTML-tartalmú tesztfájllal, és ez tök jól működik, hogy egy adott id-t lekérve lecserélem a tartalmat:
<?php
$doc = new DomDocument();
$doc->loadHTMLFile('../testfile.php');
$lorem_ipsum = $doc->getElementById('lorem_ipsum');
$lorem_ipsum->nodeValue = 'pista';
$newHtmlContent = $doc->saveHTML();
echo $newHtmlContent;Így itt a <p id="lorem_ipsum">....</p> elem tartalmát módosítja arra, hogy "pista".
Nálad nyilván $doc->getElementById('headerBody'); lenne ennek megfelelője, és a nodeValue-ba a saját tartalmadat kellene pakolni - de akár azt is megcsinálhatod, hogy hozzáfűzöl/eléraksz a jelenlegi tartalomhoz még valamit, valahogy így:$lorem_ipsum->nodeValue = 'pista' . $lorem_ipsum->nodeValue;
Egyébként lehet, hogy ez a DOMDocument nem a leggyorsabb, de mint látható, nagyon jól használható XML- és (X)HTML-tartalmak feldolgozására, módosítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest