- iPhone topik
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #8921 üzenetére
"Keress egy nagy adatbázist, és számoltasd meg valamilyen feltétel után, hány darab rekord van benne. Utáne tedd meg ugyanezt EXISTS-cel. Na, látod?! "
Ez nem tudom, hogy jön ide.
Ha van egy archívum, amiből csak az adott napra eső bejegyzéseket szeretnéd megjeleníttetni, ráküldesz egy SELECT-et. Akkor már megvan, hány bejegyzést is sikerült lekérni, ezt megtudni pedig nem egy erőforrásigényes feladat a lekérés után."Nyilván, ha kell neki minden post, és nem csak az, hogy van-e benne, akkor okés, csak nem nyálaztam vissza, mi volt a lényeg, csak odáig láttam, hogy true / false jön ki belőle."
Akkor indokolatlan a kötekedés."Egyébként, ha én ORM-et fejlesztek, akkor akár azt ics megcsinálhatom, hogy módosítom on-the-fly a query-t, hogy az adatbázis számolja össze az összes sort, ne pedig a memóriában történjen meg ugyanez."
Ezt kifejthetnéd bővebben is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged