Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
persze, egyébként meg se nyitotta volna

de kipróbáltam egy trükköt, Nvu-ból kimásoltam mindent txt-be, letöröltem a .txt végződést, átírtam html-be, és láss csodát, amit leprogramoztam, böngészővel megnyitva működött! Pontosan úgy, ahogy vártam tőle... Na akkor most mi van?

szerk.: nem, úgy látszik a programmal van valami, vagy nem arra akarom használni amire való, vagy fogalmam sincs mi baja...
egyébként nagyon egyszerű dolgot "programoztam" csak hogy kipróbáljak 1-2 kódot:
<! doctype html>
<html>
<head>
<title> Teszt oldal </title>
</head>
<body bgcolor="green" background="http://4.bp.blogspot.com/_JboMOxc4Rsc/S9_BhLAa1MI/AAAAAAAAAV8/sSOxoiBhJ5Y/s1600/green_grass.jpg" style="background-repeat:no-repeat; background-attachment:fixed"> </body>
</html>Ennyi az egész, és a várt formában is működik: megjelenik egy háttérkép, és kiírja felül, hogy teszt oldal. Ennyi is volt a célom vele egyelőre. De az Nvu által mentett verzió nem megy, csak magát ezt a kódot mutatja böngészővel, ha meg .txt-ben írom meg és lecserélem a kiterjesztést, egyből megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakásfelújítás támogatási program (2021)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 4500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 500GB Nvme
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest