- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Tele von Zsinór #6744 üzenetére
Hali!
Köszi, ezt is mindenképp ki fogom próbálni!
De időközben keresgéltem, és rátaláltam az Asido-ra, amiről korábban soha nem hallottam, csak Google segítségével akadtam rá, de eddig nagyon tetszik, kézenfekvő a használata, de még ráadásul jól is működik (utóbbi már sajnos komolyan meglep, azok után, amennyi hibás képkezelő szkriptet próbáltam).
Direkt próbálgattam szélsőséges eseteket, hogy mondjuk kábé kétszer akkora képet választok vízjelnek, mint amekkora az eredeti kép, amire a vízjelet tenni szeretném, plusz átméretezem arányosan az eredeti képet, de akkor is jól működik, tehát fel van készítve az ilyen lehetséges hibákra. Ez eddig nagyon bejön, mert számtalan képmanipuláló osztályt próbálgattam már, de azoknál ez általában szarul volt megoldva. Belenézegettem a kódjába, elég összeszedettnek tűnik.
A hibakezelésnél mondjuk engem az zavar, hogy a trigger_error() függvényt használja, ami mondjuk jóval kevésbé kezelhető elegánsan, mintha mondjuk kivétel-kezeléssel lenne megoldva.
Ettől függetlenül eddig eléggé meggyőzőnek tűnik (persze nem teszteltem agyon, még csak pár példát néztem meg vele), plusz a honlapon lévő példakódokból is látszik, hogy elég sokféle esetre gondolt a készítője.
GD2, Magick Wand és Image Magick kezelésére is fel van készítve.Holnap a phpThumb-ot is kipróbálom.
Amúgy meglepő, mennyire befolyásolja az ember véleményét egy honlap: amikor megláttam ennek a phpThumb-nak a honlapját, hogy milyen ocsmány, valahogy nem jött meg a kedvem, hogy kipróbáljam.Viszont van még egy ugyanilyen nevű, a PHP Thumb, aminek kifejezetten igényes a honlapja, ami valahogy eleve kíváncsivá teszi az embert, jól áttekinthető tutorialt mellékeltek hozzá, és a kódja szép és áttekinthető a doksi alapján.
Nálam jelenleg az volt a kizáró ok, amiért nem foglalkoztam vele, hogy asszem nem lehet vele vízjelezni, de egyébként nagyon tetszetős ez is.
Csak most sajnos nálam fontos szempont, hogy legyen megoldva a vízjelezés is, nem akarok szarakodni azzal, hogy ezt is meg kelljen írnom.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged