- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzolika10
aktív tag
Köszi, hogy rábeszéltél, nagyon hasznos ez a cucc. egy sorral ki lehet íratni egész tömböket, ami azért elég jó. igaz volt vagy 1 nap amíg összeraktam a keretrendszert Dockerben, de abszolút megérte, abból is rengeteget tanultam, pl forgattam saját imaget, ami elkerülhetetlen volt. Hálás köszi érte
-
bzolika10
aktív tag
Nem félek tőle csak nincs telepítve, plusz egy dolog amit fel kell raknom. Dockerben futtatom a szervert, amin fejlesztek, hogy könnyebb legyen majd élesbe rakni. A composert már sikerült felrakni, csak a phpspreadsheet valamiért nem akar felmenni, persze a stackoverflowon meg most tartanak karbantartást, amikor van időm vele foglalkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- Microsoft Office és Office 365 topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgatós találkozó
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- RÉSZLETFIZETÉS.SZLA.GAR. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest