Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Yettel topik
- iPhone topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
#20894: Ah, az azért már nem elhanyagolható sebességbeli különbség...
Csak jó lenne tudni ki is használni. 
A Pythonba nem kezdenék bele, bőven elég ez is, köszönöm. Látod, ezzel sem haladok épp villámtempóban.

A tömbbe a kulcsszavakat kézzel írom bele. Jönnek külső forrásból a bejegyzések, hozzájuk az általuk megadott kulcsszavak, tagek, kategóriák, én pedig azokat rendezgetem magamnak a saját kategóriáimba. (Enélkül nagyon össze-vissza lenne minden, átláthatatlanul.)
Ezen a táblázatos tároláson el kell gondolkodnom, ki kell próbálnom. És igazán nem is értem.
Most simán csak in_array()-jel nézem meg, hogy az adott kulcsszó benne van-e valamelyik kategóriához tartozó kulcsszavai között. De ehhez ugye végig kell mennem a külső forrásból megadott kulcsszavakon (foreach), aztán a kategóriákhoz beállított kulcsszavakon is (foreach).
Ha táblázat van tömb helyett, az én tapasztalatommal kapásból feltöltenék egy tömböt a táblázat adaival, és foreach-et használék, hogy bejárjam. De sejtésem szerint nem ez az ajánlásod lényege.

(A linkeket átnézem alaposan, amint odaérek. Köszönöm.)
Upd.: És azt is, amit most küldtél, még csak most látom, a hozzászólás elküldése után. Köszönöm szépen ismét a segítségedet és a türelmedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Arc Raiders
- Yettel topik
- Horgász topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Videós, mozgóképes topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Okos Otthon / Smart Home
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Lenovo LOQ 15IRH8 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 PRO - 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak jó lenne tudni ki is használni.