Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
sztanozs
üzenetére
#20894: Ah, az azért már nem elhanyagolható sebességbeli különbség...
Csak jó lenne tudni ki is használni. 
A Pythonba nem kezdenék bele, bőven elég ez is, köszönöm. Látod, ezzel sem haladok épp villámtempóban.

A tömbbe a kulcsszavakat kézzel írom bele. Jönnek külső forrásból a bejegyzések, hozzájuk az általuk megadott kulcsszavak, tagek, kategóriák, én pedig azokat rendezgetem magamnak a saját kategóriáimba. (Enélkül nagyon össze-vissza lenne minden, átláthatatlanul.)
Ezen a táblázatos tároláson el kell gondolkodnom, ki kell próbálnom. És igazán nem is értem.
Most simán csak in_array()-jel nézem meg, hogy az adott kulcsszó benne van-e valamelyik kategóriához tartozó kulcsszavai között. De ehhez ugye végig kell mennem a külső forrásból megadott kulcsszavakon (foreach), aztán a kategóriákhoz beállított kulcsszavakon is (foreach).
Ha táblázat van tömb helyett, az én tapasztalatommal kapásból feltöltenék egy tömböt a táblázat adaival, és foreach-et használék, hogy bejárjam. De sejtésem szerint nem ez az ajánlásod lényege.

(A linkeket átnézem alaposan, amint odaérek. Köszönöm.)
Upd.: És azt is, amit most küldtél, még csak most látom, a hozzászólás elküldése után. Köszönöm szépen ismét a segítségedet és a türelmedet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Biztosító Által Cserélt iPhone 14 Pro 128GB Független Lila/3 hónap gar./p4612
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- Oneplus Pad lite 128 Gb Új, bontatlan
- Latitude 7440 27% 14" FHD+ IPS i7-1365U 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- OnePlus 12 256Gb 1 éves, 2027. szeptemberig gaarnciális MAGYAR vásárlás
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Csak jó lenne tudni ki is használni.