- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz
nevemfel #20504 üzenetére
Na visszamentem szinte nullára, teljesen más irányból közelítettem, de a vége így is ugyanaz:
az Index-től csak 21 link tartalmát tudom leszedni egyszerre. Az Origo-tól az összeset.Egy kicsit részletesebben:
Az Index RSS feed-je 60 elemet tartalmaz, az Origoé 50-et. Ezeken én egyesével végigmegyek, a file() funkcióval pedig mindegyiknek a tartalmán.
Na az Origo az hagyja mind az 50 link megnyitását és szétszedését, de az Index 21 után "letilt".Bele raktam ezért 20-hoz egy 60 mp-es várakozást (sleep(60)), és utána hagytam folytatni. Ekkor már 26-ig ment el az Indexnél.
Aztán ezt a várakozást átállítottam 120 mp-re, és így végig ment az összes Indexes elemen is.Szóval a legtöbb problémát ez okozta, 1 teljes napom ráment ezt az Indexes "limitet" felderíteni.
Ezt hogyan lehet a legjobban kezelni? Van rá mód megállapítani, hogy hol van ez az Indexes "határ", hogy ki tudjam centizni?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest