Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
fordfairlane
üzenetére
ezt is értem. de amikor még írtam, akkor még a kérdező sem tudta mit szeretne pontosan, akkor meg repkedtek az átlagok

egyébként meg fogalmazzunk sport nyelven. a tempó azt mondja meg hogy átlagosan mennyi idő alatt futottunk le 1 kilométert. azaz nem átlagsebesség [km/h], hanem átlagidő [p/km]
nem tudom miért a futós programok nagy truvája az hogy nem távolságokat hasonlít össze adott időre, hanem adott egységnyi távolságokra mutat időt. hogy ez miért jó azt nem tudom
ráadásul ha futok sík terepen 8-cal 2km-t, majd hopsz felfutok egy 100 méter magas hegyre 2 km-t 4-gyel, akkor a végén kihoz egy elég buta perc/km számot, aminél totál nyilvánvaló hogy az elején gyorsabb voltam a végén meg lassabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest