- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- iPhone topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Peter Kiss #14536 üzenetére
Valóban.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #14536 üzenetére
(#14535) Speeedfire :
Ahogyan arra előttem tanult kollégánk elég tömören rávilágított, ez a kijelentés ebben a formában értelmetlen. Szerintem ha erről olvastál, akkor az valami olyasmiről szólhatott, hogy nem biztos, hogy jó, ha mindenáron lustán rászokunk az empty() túlzott használatára validálásnál vagy egyéb esetekben, jobb néha a kódban egyértelműen az elvárt adattípusra vizsgálódni (pl. NULL-ról vagy empty stringről van-e szó, FALSE-ról, vagy másról), igaz, az empty() - mint látható az ennek megfelelő esetekből - elég sok lehetőséget lefed. Persze csak tipp, hogy valami ilyesmire gondolhattál. De tényleg "attól függ".(#14537) mobal :
látom szereted lerövidíteni kifejtés helyett.
Hát erre most azt tudom mondani, hogy olvasd el itt Athlon64+ második bekezdését, sokkal rövidebben és lényegre törőbben sikerült válaszolnia, mint ahogy én előbb próbálkoztam neked egy jó hosszú hsz.-szel, amire Te visszaböfögtél egy mondatot, azt' részedről elintézve.Remélem, értékeled, hogy most a moderátori kedvedért egy hsz.-be nyomorítottam több hsz.-t...
Akármilyen gusztustalan is, több hsz. írása helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest