- iPhone topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #14536 üzenetére
(#14535) Speeedfire :
Ahogyan arra előttem tanult kollégánk elég tömören rávilágított, ez a kijelentés ebben a formában értelmetlen. Szerintem ha erről olvastál, akkor az valami olyasmiről szólhatott, hogy nem biztos, hogy jó, ha mindenáron lustán rászokunk az empty() túlzott használatára validálásnál vagy egyéb esetekben, jobb néha a kódban egyértelműen az elvárt adattípusra vizsgálódni (pl. NULL-ról vagy empty stringről van-e szó, FALSE-ról, vagy másról), igaz, az empty() - mint látható az ennek megfelelő esetekből - elég sok lehetőséget lefed. Persze csak tipp, hogy valami ilyesmire gondolhattál. De tényleg "attól függ".(#14537) mobal :
látom szereted lerövidíteni kifejtés helyett.
Hát erre most azt tudom mondani, hogy olvasd el itt Athlon64+ második bekezdését, sokkal rövidebben és lényegre törőbben sikerült válaszolnia, mint ahogy én előbb próbálkoztam neked egy jó hosszú hsz.-szel, amire Te visszaböfögtél egy mondatot, azt' részedről elintézve.Remélem, értékeled, hogy most a moderátori kedvedért egy hsz.-be nyomorítottam több hsz.-t...
Akármilyen gusztustalan is, több hsz. írása helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- Hama uRage Exodus 515 Illuminated billentyűzet
- LENOVO IdeaPad Slim 3 15AMN8 (Abyss Blue) Bontatlan új, 3 év garancia
- Razer Naga Trinity - MOBA&MMO gaming vezetékes egér
- Megbízható Notebook Core i5-540M , 4096 MB DDR3, 120 GB SSD, 13,3", 1366x768 (HD) Áfás számlával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest