Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Speeedfire #13643 üzenetére
Arra vigyázz, hogy nem csak az execute time lehet szűk keresztmetszet. Emlékszem, hogy SOAP kéréseknél mennyit szívtam ezzel. Ott a rendszergazda végül rájött, hogy valamelyik más értéket is át kell állítani, mert nem futott le rendesen.
-
Tele von Zsinór
őstag
válasz
A nullát nagyon ellenjavallom, inkább valami megfelelően nagy értékre állítsd.
-
DeltaPower
addikt
válasz
Megszakítható és folytatható, vagy mindenképp egyben kell lefutnia?
Olyan tárhelyet még nem láttam, ahol ne lett volna limit, és szerintem ez így jó. Nagyon speciális cucc az, aminek ekkora futásideje van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vatera, Teszvesz topic
- Hardcore café
- Battlefield 2042
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged