Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
"Hiába raknak a Drupal alá Symfony2-t, amíg "bizonyos kódrészletek kompatibilitási okokból megmaradnak", magyarul a szarkupacból egy egész halom lesz. Nice move."
Jól van, látom rettenetesen sok értelme volt megírnom az előző bőbeszédű, lehetőleg a korábbinál jóval produktívabb, inkább alátámasztást célzó hozzászólásomat.
A lényege az előzőnek igazából pont az volt, hogy "csak azért is" indokból ne szarozzunk le egy rendszert, úgy beállítván, hogy "én úgyis sokkal szebbet, jobbat írnék". Lehet, hogy nem csak az általad írt csodarendszerekkel oldhatók meg webfejlesztési feladatok. Bocs, ha ezzel letörtelek.
(Bár nem hiszem, hogy épp ettől csökkenne az ordító önbizalmad.)
Nem gondoltam volna, hogy egy érvre, amit direkt én hoztam fel, mint negatívumot, egyből lecsapsz, mint gyöngytyúk a takonyra.
De örülök, ha ezek szerint szebbé tettem az estédet, mert ismét izomból fikázhattál valamit. Sikerült ismét értelmes irányba terelned a beszélgetést.Egyébként megkérhetnénk Parciékat, hogy tegyék egyszerűbbé a fórumozásodat, random generáljanak neked a szar/fos/nevetséges/dilettáns/gyökér/idióta/hülye/értelmetlen/komolytalan/ócska/... szavak valamelyikéből egyet a textarea-ba új hsz. megírásakor, hogy neked csak a mondatba ágyazás legyen a dolgod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Battlefield 6
- Mesterséges intelligencia topik
- Assetto Corsa Rally
- Androidos tablet topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Facebook és Messenger
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Autós topik
- További aktív témák...
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(Bár nem hiszem, hogy épp ettől csökkenne az ordító önbizalmad.)
De örülök, ha ezek szerint szebbé tettem az estédet, mert ismét izomból fikázhattál valamit. Sikerült ismét értelmes irányba terelned a beszélgetést.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)