Hirdetés
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss
üzenetére
"Hiába raknak a Drupal alá Symfony2-t, amíg "bizonyos kódrészletek kompatibilitási okokból megmaradnak", magyarul a szarkupacból egy egész halom lesz. Nice move."
Jól van, látom rettenetesen sok értelme volt megírnom az előző bőbeszédű, lehetőleg a korábbinál jóval produktívabb, inkább alátámasztást célzó hozzászólásomat.
A lényege az előzőnek igazából pont az volt, hogy "csak azért is" indokból ne szarozzunk le egy rendszert, úgy beállítván, hogy "én úgyis sokkal szebbet, jobbat írnék". Lehet, hogy nem csak az általad írt csodarendszerekkel oldhatók meg webfejlesztési feladatok. Bocs, ha ezzel letörtelek.
(Bár nem hiszem, hogy épp ettől csökkenne az ordító önbizalmad.)
Nem gondoltam volna, hogy egy érvre, amit direkt én hoztam fel, mint negatívumot, egyből lecsapsz, mint gyöngytyúk a takonyra.
De örülök, ha ezek szerint szebbé tettem az estédet, mert ismét izomból fikázhattál valamit. Sikerült ismét értelmes irányba terelned a beszélgetést.Egyébként megkérhetnénk Parciékat, hogy tegyék egyszerűbbé a fórumozásodat, random generáljanak neked a szar/fos/nevetséges/dilettáns/gyökér/idióta/hülye/értelmetlen/komolytalan/ócska/... szavak valamelyikéből egyet a textarea-ba új hsz. megírásakor, hogy neked csak a mondatba ágyazás legyen a dolgod.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Galaxy S23+ 8/512 GB eladó
- Üzletből, garanciával, MSI Creator Z16 A12UET-039IT intel Core i7-12700H/16GB RAM/1TB SSD/RTX3060
- Denon AVR X2100W Magnat Vector 77 5.1 hangfalakkal
- Üzletből, garanciával, Új Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 12 Ultra 7 155u/32GBRAM/1TB SSD/OLED kijelző
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i7-10610U, 8GB DDR4) Akció!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Bár nem hiszem, hogy épp ettől csökkenne az ordító önbizalmad.)
De örülök, ha ezek szerint szebbé tettem az estédet, mert ismét izomból fikázhattál valamit. Sikerült ismét értelmes irányba terelned a beszélgetést.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)