- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
A Kohana hasonló az előző kettőhöz. Valószínűleg mindegyiknél abból indultak ki, hogy kellene valami keret az apróságainknak, de akkor használjunk osztályokat, de még tegyünk hozzá valami feature-t, és még egyet, még egyet...
A Symfony2 ezek mellett egy ASP.NET MVC szintű cucc, bár több ponton szerintem túllőttek a célon, illetve az annotációkkal történő játék nekem nagyon nem jön be (majd esetleg akkor, ha a PHP-nak sajátja lesz), de Potencier bácsi és csapata azért érti a dolgát. Valószínűleg én is előbb a Symfony2-t nézegetném, mint a Zend Framework-öt. (Akár máshogyan is lehetne érzékeltetni az előbbi 3 és a Symfony2 viszonyát: PHPMailer vs. Swiftmailer)
---
@Sk8erPeter
Hiába raknak a Drupal alá Symfony2-t, amíg "bizonyos kódrészletek kompatibilitási okokból megmaradnak", magyarul a szarkupacból egy egész halom lesz. Nice move. (Igazából akármit csinálhatnak, annyi minden van Drupal alá, hogy azok miatt nem lesz soha semmilyen nagy megtisztulás.) -
Tele von Zsinór
őstag
Ha van időd és türelmed egy elég meredek tanulási görbére, akkor én nagyon ajánlom a Symfony2-t. PHP 5.3 alapú, a következő 1-2 hétben várható a 2.3-as változata, ami az első LTS lesz, három év supporttal. Elég jó közössége van, levlistán, stack overflowon és IRC-en is lehet hatékonyan segítséget kérni. Itt is van rajtam kívül néhány ember, aki foglalkozott már vele.
Ha egy kisebb keretrendszerrel kezdenél, akkor ott a Silex, ami egy microframework Symfony2 komponensekre épülve. Az elmúlt másfél évben két Sf2-es projektet kivéve kizárólag ebben dolgoztam, nagyon megszerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- sziku69: Szólánc.
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB 6400MHz / B650 WiFi / 1TB Gen4 / 750w GOLD! BeszámítOK
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Urevo U1 Walking Treadmill
- Phone 15 Pro fehér, 256GB kijelző viseltes, akksi 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Prime H370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 BitFenix 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest