Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
LOGOUT témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tele von Zsinór
őstag
Ha van időd és türelmed egy elég meredek tanulási görbére, akkor én nagyon ajánlom a Symfony2-t. PHP 5.3 alapú, a következő 1-2 hétben várható a 2.3-as változata, ami az első LTS lesz, három év supporttal. Elég jó közössége van, levlistán, stack overflowon és IRC-en is lehet hatékonyan segítséget kérni. Itt is van rajtam kívül néhány ember, aki foglalkozott már vele.
Ha egy kisebb keretrendszerrel kezdenél, akkor ott a Silex, ami egy microframework Symfony2 komponensekre épülve. Az elmúlt másfél évben két Sf2-es projektet kivéve kizárólag ebben dolgoztam, nagyon megszerettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest