Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- uleFone Power
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Még nem próbáltam ki szerveren, de localhoston eddig nagyon tetszik. Talán még jobb is, hogy nem maradtam a tinybrowsernél. Ezt legalább normálisan frissítik, a kód nincs összehányva, könnyű használni. Szerintem a szerveren is gond nélkül futni fog.
Ami probléma nekem az a design, sztem elég tré és ráadásul 3 féle css-ből áll össze
. Majd csinálok egy minimalizált verziót.
Továbbá itt se lehetett beállítani, hogy méretezze át a túl nagy képeket, illetve hogy az összes képet tömörítse újra. Ezt már majdnem megoldottam, tinybrowsernél sajnos többet kellett tökörészni és nem csak ezzel.
CKEditort én két éve vittem bele egy projektbe, nem tetszett, hogy ronda, értelmetlen kódot csinál, viszonylag lassú és saját kép manager cuccával néha képes lefagyni. Mellesleg most már chrome-mal nem is működik. Az is lehet, hogy akkor béna voltam, de a rossz emlékek miatt inkább ki se próbáltam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Ultra 2,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Majd csinálok egy minimalizált verziót.